Twijfelaars

Twijfelaars zijn bedden met een maat bed die tussen de éénpersoons- en tweepersoonsbedden valt. Een twijfelaar bed is tussen de 100 en 140 centimeter breed, waaronder bijvoorbeeld 100x200. De meest populaire maat voor een twijfelaar is momenteel 120x200. Vrijwel alle bedden op deze pagina zijn in deze populaire maat leverbaar. In ons assortiment vindt u onder andere metalen en houten twijfelaars en ook twijfelaar boxsprings.

Uw nieuwe twijfelaar wordt gratis bezorgd en gemonteerd

gratis montage en bezorgingU hoeft zich geen zorgen te maken over het in elkaar zetten van uw nieuwe bed. Dit doen wij graag voor u. Bij bestellingen vanaf € 400 (totaalbedrag) doen we dat zelfs helemaal gratis. We verzorgen een professionele montage, plaatsen uw nieuwe twijfelaar op de gewenste plek en nemen alle verpakkingsmaterialen weer met ons mee. Zonder verder omkijken een nieuw bed in uw slaapkamer!

 

 

Producten binnen Twijfelaars

Verfijn uw keuze

 

Bedbodem en matras voor uw twijfelaar bed

Naast twijfelaar bedden vindt u bij Slaapkamerweb ook bedbodems voor uw twijfelaar, waaronder lattenbodems, schotelbodems en spiraalbodems. Ook hebben wij diverse soorten matrassen voor uw twijfelaar bed, waaronder de meest voorkomende maat matras120x200 cm. De meeste van onze matrassen kunt u bekijken in onzeshowroom. Op sommige modellen kunt u zelfs proefliggen. Door onze jarenlange ervaring kan Slaapkamerweb u adviseren bij de aankoop van uw matras en bedbodem, en u een heel eind op weg helpen bij uw keuze voor een nieuw matras.


Ervaringen van klanten

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze recensies, zoals onder andere:

Heel erg tevreden met de bezorgde twijfelaar voor onze zoon. goede kwaliteit, en hele goede service! Zeker aan te bevelen.

c van Oorschot uit Gemert
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken