Twijfelaar met opbergruimte

Een twijfelaar bed heeft een afmeting tussen een eenpersoonsbed en tweepersoonsbed in. Over het algemeen worden hiermee bedden met een breedte van 120 centimeter bedoeld, maar soms worden ook bedden van 140 centimeter breed nog twijfelaars genoemd. Slaapkamerweb levert twijfelaars in diverse lengtematen. Behalve 120x200 cm dus ook bedden van 190, 210 of 220 centimeter lang. 

In onze webshop vindt u diverse twijfelaars met opbergruimte in de vorm van lades. De ruimte onder het bed verzamelt meestal alleen stof. Dankzij opbergruimte onder uw twijfelaar gebruikt u deze ruimte effectief en praktisch. Lades worden veelal gebruikt voor bijvoorbeeld extra dekbedden, beddengoed, kleding of ondergoed. 

Twijfelaar bed met opbergruimte gratis bij u bezorgd

twijfelaar met opbergruimteSlaapkamerweb.nl hanteert een gratis verzending én montage door vakkundige monteurs op alle bestellingen boven € 400,-. Dit geldt voor uw totale besteding, dus ook als uw twijfelaar bed met opbergruimte iets goedkoper is kunt u inclusief een lattenbodem of matras vaak al van dit aanbod profiteren. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op om een afspraak te maken. Onze medewerkers plaatsen het bed gelijk op de gewenste plek in uw huis en zorgen ook voor een duurzame afvoer van verpakkingsmaterialen. Makkelijker kan niet!

 

Productaanbod twijfelaar met opbergruimte

Twijfelaar met lades

Vindt u hierboven nog niet wat u zoekt? Bekijk dan zeker ook ons volledige aanbod twijfelaars met laden, die we overzichtelijk op één pagina voor u hebben verzameld. Het aanbod wijkt weer net iets af van de bedden op deze pagina omdat niet elk bed met opbergruimte is uitgerust met laden, en niet elke lade bedoeld is als opbergruimte (sommige bedden zijn voorzien van een slaaplade). Dat geeft u dus weer net een ander, maar zeker gerelateerd, productaanbod!

» Twijfelaars met laden

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken