kledingkast op maat
golf

Productaanbod kledingkast op maat

sort icon

Op maat gemaakte kledingkast samenstellen

Wij bieden u een eenvoudige tool, waarmee u uw kledingkast op maat online kunt samenstellen. Met deze tool kunt u de samenstelling van de kledingkast net zo vaak aanpassen tot u tevreden bent met de door uw op maat gemaakte kledingkast. U heeft hierbij volop keuze uit diverse stijlen, kleuren, maten en materialen. Daarnaast kunt u het interieur van uw nieuwe kledingkast ook volledig afstemmen op uw wensen. Planken, roedes en ladeblokken plaatst u exact daar waar u dat handig vindt. Verder zijn er nog diverse accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld pantalonhouders en schoenenrekken. Op deze manier kunt u uw kast volledig afstemmen aan uw individuele wensen en uw interieur.

Persoonlijk advies over uw kledingkast op maat

Kunt u bij het kiezen van een kledingkast op maat wel wat extra hulp gebruiken? Dan kunt u voor deskundig advies over onze maatwerk oplossingen altijd terecht bij één van onze medewerkers. U kunt onze deskundige medewerkers bereiken via de chatfunctie (hieronder), mail maar ook telefonisch. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze slaapkamerwinkel in Zutphen! Waar u aan de hand van ons bestaande assortiment ook ideeën op kunt doen voor uw kledingkast op maat.

Kledingkast met service op maat

Kiest u voor een kledingkast op maat van Slaapkamerweb, dan kiest u ook voor service op maat. Bij bestellingen vanaf € 400,- bezorgen wij uw nieuwe kledingkast gratis bij u thuis. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kast snel en vakkundig voor u gemonteerd. Binnen één uur is uw kledingkast op maat klaar voor gebruik!