Kledingkast op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte kledingkast die past bij uw wensen en het interieur van uw slaapkamer, voor prijzen van een standaard kast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze kledingkasten (van schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten) kunt u namelijk geheel naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u zelf de maat, materialen, kleuren en indeling van uw kledingkast kiezen.

Kledingkast op maat

Productaanbod kledingkast op maat

Op maat gemaakte kledingkast samenstellen

Wij bieden u een eenvoudige tool, waarmee u uw kledingkast op maat online kunt samenstellen. Met deze tool kunt u de samenstelling van de kledingkast net zo vaak aanpassen tot u tevreden bent met de door uw op maat gemaakte kledingkast. U heeft hierbij volop keuze uit diverse stijlen, kleuren, maten en materialen. Daarnaast kunt u het interieur van uw nieuwe kledingkast ook volledig afstemmen op uw wensen. Planken, roedes en ladeblokken plaatst u exact daar waar u dat handig vindt. Verder zijn er nog diverse accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld pantalonhouders en schoenenrekken. Op deze manier kunt u uw kast volledig afstemmen aan uw individuele wensen en uw interieur.

Persoonlijk advies over uw kledingkast op maat

Kunt u bij het kiezen van een kledingkast op maat wel wat extra hulp gebruiken? Dan kunt u voor deskundig advies over onze maatwerk oplossingen altijd terecht bij één van onze medewerkers. U kunt onze deskundige medewerkers bereiken via de chatfunctie (hieronder), mail maar ook telefonisch. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze slaapkamerwinkel in Zutphen! Waar u aan de hand van ons bestaande assortiment ook ideeën op kunt doen voor uw kledingkast op maat.

Kledingkast met service op maat

 Kiest u voor een kledingkast op maat van Slaapkamerweb, dan kiest u ook voor service op maat. Bij bestellingen vanaf € 400,- bezorgen wij uw nieuwe kledingkast gratis bij u thuis. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kast snel en vakkundig voor u gemonteerd. Binnen één uur is uw kledingkast op maat klaar voor gebruik!

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

een goed advies voor het maken van een keuze van een wandkast met bijbehorende lades en hang en leg , netjes gewerkt en wat wij belangrijk vonden het meenemen van de verpakking materiaal.

Verwijk /Teppema uit Amsterdam

Vanaf de hulp bij de bestelling tot de plaatsing denkt deze onderneming met je mee. En er staat nu een mooi goed werkende kast in de slaapkamer van onze dochter. Daarom zijn wij heel tevreden deze kast hier gekocht te hebben. Wim

Wim uit Goes
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken