schuifdeur garderobekast
golf

Productaanbod garderobekasten met schuifdeuren


Uw kast gratis gemonteerd door vakkundige specialisten

Wist u dat al onze schuifdeur garderobekasten gratis gemonteerd worden door vakkundige specialisten. U hoeft u dus niet meer druk te maken om de zware onderdelen naar uw slaapkamer te tillen en monteren wij uw schuifdeur garderobekast doorgaans binnen 2 uur. Wij nemen zelfs alle rotzooi, zoals karton en folie weer met ons mee terug.

Voordelen van een garderobekast met schuifdeuren

Vaak heeft u een voorkeur als het aankomt op het kopen van een garderobekast. U vindt bijvoorbeeld de stijl van een schuifdeurkast mooier dan een draaideurkast. Het kan ook zo zijn dat het voor u noodzakelijk is dat u vanuit praktisch oogpunt een type garderobekast koopt. Heeft u bijvoorbeeld minder ruimte tussen de kledingkast en uw bed dan is een draaideurkast niet aan te bevelen, maar dan kunt u beter kiezen voor een schuifdeur garderobekast.

Een garderobekast met schuifdeuren kent vele voordelen:

  1. Minder ruimte nodig
  2. Prachtige unieke uitstraling
  3. Tijdloos
  4. Volledig op maat samen te stellen (ook de kastindeling)

Stel je schuifdeur garderobekast volledig op maat samen

Bij Slaapkamerweb heeft u de mogelijkheid om uw schuifdeur garderobekast op maat samen te stellen. Op de productpagina van uw favoriete kast kunt u gemakkelijk in een aantal klikken de kast volledig aanpassen naar uw eigen wensen. Bepaal de grootte van uw kledingkast, kies de kleuren en stijl uw kast met aanvullende accessoires. Creëer een gepersonaliseerde kast die volledig past bij uw eigen eisen en wensen.

Ook de indeling van onze schuifdeur garderobekasten is volledig in te richten. Kies uw eigen vakverdeling, bepaal het aantal legplanken en kies voor het aantal roedes en lades. Draagt u vaker colberts en blouses dan is een vak met extra roede zeker aan te bevelen. Tijdens het kiezen van uw eigen indeling hebben we veelgebruikte mogelijkheden voor u uitgelicht. Wilt u toch iets anders? Kies dan voor de “handmatige indeling” of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het samenstellen van de perfecte kledingkast.

Kom langs in de toonzaal

Wilt u graag uw schuifdeur garderobekast eerst bezichtigen? Dat kan! Veel van onze garderobekasten zijn opgesteld in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Wilt u er zeker van zijn dat uw schuifdeur garderobekast in onze toonzaal staat, dan is het verstandig om eerst even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder!