3 deurs kledingkast

Bent u op zoek naar een praktische, stijlvolle kledingkast met 3 deuren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Slaapkamerweb heeft u ruime keuze aan zweefdeurkasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoerigen zoals klassiek hout of modern met hoogglans. Weet u nog niet helemaal zeker waar uw voorkeur naar uitgaat? Neem dan een kijkje in ons assortiment om inspiratie op te doen. U zult er zeker iets tussen vinden wat u mooi vindt. 

Kledingkast 3 deurs op maat

Heeft u een kast gevonden die u mooi vindt, maar past deze kast niet helemaal bij de rest van het interieur? Geen probleem. Het unieke aan Slaapkamerweb is dat u elke kast volledig samen kunt stellen. U heeft daarbij volop keuze in stijlen, maten en materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spiegelfronten voor de deuren van uw kast. Ook de binnenkant kunt u volledig naar wens inrichten. Kies uit verschillende soorten planken, roedes en ladeblokken op de plaatsen waar u ze handig vindt. Ook pantalonhouders en schoenenrekken zijn mogelijk. Dat is een van de grote voordelen van Slaapkamerweb; bij ons stelt u de perfecte kast samen.

Wij bezorgen uw kast gratis thuis

gratis montage

Als u voor € 400,- bij ons bestelt, dan bezorgen en monteren wij uw mooie, nieuwe kast gratis bij u thuis. Wij maken graag een afspraak met u wanneer wij de kast kunnen bezorgen en monteren deze op de juiste plek, precies waar u deze wilt hebben staan. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kennen al onze kledingkasten. De kast staat binnen een mum van tijd. Zo gemakkelijk gaat dat!

Bent u nieuwsgierig naar onze 3 deurs kledingkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de showroom.

Productaanbod 3 deurs kledingkast

Andere mogelijkheden

Is de 3 deurs kledingkast alsnog te groot of te klein voor uw slaapkamer, dan kunnen onze andere kasten wellicht een oplossing bieden. In ons assortiment vindt u ook kledingkasten met 2 deuren4 deuren en zelfs 5 deuren. Uiteraard zijn deze kasten ook volledig aan te passen en kunt u deze zo samenstellen dat ze perfect passen bij uw andere meubels.

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken