3 deurs kledingkast

Bent u op zoek naar een praktische, stijlvolle kledingkast met 3 deuren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Slaapkamerweb heeft u ruime keuze aan zweefdeurkasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Deze kasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoerigen zoals klassiek hout of modern met hoogglans. Weet u nog niet helemaal zeker waar uw voorkeur naar uitgaat? Neem dan een kijkje in ons assortiment om inspiratie op te doen. U zult er zeker iets tussen vinden wat u mooi vindt. 

Wij bezorgen uw kast gratis thuis

Als u voor € 400,- bij ons bestelt, dan bezorgen en monteren wij uw mooie, nieuwe kast gratis bij u thuis. Wij maken graag een afspraak met u wanneer wij de kast kunnen bezorgen en monteren deze op de juiste plek, precies waar u deze wilt hebben staan.

3 deurs kledingkast

Productaanbod 3 deurs kledingkast

Andere mogelijkheden

Is de 3 deurs kledingkast alsnog te groot of te klein voor uw slaapkamer, dan kunnen onze andere kasten wellicht een oplossing bieden. In ons assortiment vindt u ook kledingkasten met 2 deuren4 deuren en zelfs 5 deuren. Uiteraard zijn deze kasten ook volledig aan te passen en kunt u deze zo samenstellen dat ze perfect passen bij uw andere meubels.

Kledingkast 3 deurs op maat

Heeft u een kast gevonden die u mooi vindt, maar past deze kast niet helemaal bij de rest van het interieur? Geen probleem. Het unieke aan Slaapkamerweb is dat u elke kast volledig samen kunt stellen. U heeft daarbij volop keuze in stijlen, maten en materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spiegelfronten voor de deuren van uw kast. Ook de binnenkant kunt u volledig naar wens inrichten. Kies uit verschillende soorten planken, roedes en ladeblokken op de plaatsen waar u ze handig vindt. Ook pantalonhouders en schoenenrekken zijn mogelijk. Dat is een van de grote voordelen van Slaapkamerweb; bij ons stelt u de perfecte kast samen.

Wij hebben een aantal weken geleden een kledingkast besteld via slaapkamerweb. Niet alleen door de goede prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral om de mogelijkheden die worden geboden om de kast zelf naar smaak in te richten. Wij hadden geen orderbevestiging ontvangen, doordat we het emailadres verkeerd hadden ingevuld, maar na 1 belletje had ik het binnen 5 minuten weer binnen. De medewerkers hebben vandaag de kast bezorgd en geinstalleerd. Ze waren super snel en zeer vriendelijke. Hebben mij zelfs wat tips gegeven over het onderhoud van de kast en de 5 jaargarantie was mij ook niet bekend. Mijn complimenten over jullie service, er zijn weinig bedrijven die tegenwoordig nog zo goed met hun klanten omgaan. Wij zijn recent verhuisd en hebben dus veel nieuwe spullen aangeschaft en de service van slaapkamerweb Is zeker een van de beste. Slaapkamerweb is echt een aanrader.

Mike en Selcan uit Rotterdam

Ik was op zoek naar een betaalbare en kwalitatief hoogstaande kledingkast. Via via uitgekomen op deze website en aanvankelijk wat sceptisch. Een 9,8/10 kun je gewoon bijna niet voorstellen. Na even wikken en wegen toch besteld en achteraf terugkijkend is dit bedrijf de 9,8 absoluut waard. Voor mij komt dat door de snelle levering op een dag door mij uitgekozen, maar ook zeker door de monteurs/bezorgers. Zeer correct, zeer snel en gewoon heel makkelijk in de omgang. De kast staat mooi in de woning en oogt kwalitatief goed. Vooralsnog dik tevreden!

Casper uit Deventer

Ik heb recent een grote kledingkast gekocht bij Slaapkamerweb en dat is me goed bevallen. De website is helder en duidelijk en functioneert vlekkeloos: de verschillende keuze-opties werken prima. Het email contact is van hetzelfde niveau. Vragen per mail worden doorgaans binnen een paar uur to the point beantwoord. De klerenkast is zonder problemen bezorgd en gemonteerd. De twee monteurs vormen een gouden duo. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen daarom efficient werken. De klus was binnen anderhalf uur geklaard en de rommel weer opgeruimd. Ik ben heel tevreden met de klerenkast en de gang van zaken. Prima website, prima service en prima bezorging. Mijn dank hiervoor.

B. Hofstede uit Nijmegen
» Lees alle reviews

Iedere kast kan voorzien worden van een extra opties. Bekijkt u per specifiek kledingkast welke mogelijkheden u heeft

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken