kledingkast 300 cm breed
golf

Productaanbod kledingkast 300 cm breed

sort icon

Formaten kledingkast 3 meter

Het exacte formaat van uw kledingkast van 3 meter hangt af van het type kast dat u uitzoekt. Een schuifdeurkast is leverbaar in 320 cm en 350 cm breed. Een zweefdeurkast is leverbaar in 300 cm, 315 cm of 359 cm. Voor een draaideurkast kunt u uit de meeste formaten kiezen. De draaideurkasten kunnen geleverd worden in 300 cm, 315 cm, 350 cm en 360 cm breed.

Een kledingkast van 3 meter breed is een wand vullende kast van plafond tot vloer. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoogte van uw plafond. Onze kledingketen zijn leverbaar in verschillende hoogtes. De ‘laagste’ kast die wij in ons assortiment hebben, is 197 cm hoog. Onze hoogste garderobekast is 239 cm hoog. Ook verschillende maten daartussen bieden wij aan. 

Kledingkast 3 meter online bestellen

Bij Slaapkamerweb hebben we service hoog in het vaandel staan en vinden we het belangrijk dat uw kledingkast van 300 cm breed onbeschadigd bij u thuis komt. Daarom brengen wij alle kledingkasten gratis bij u thuis. Twee van onze monteurs brengen de kast tot in uw slaapkamer en bouwen hem daar rechtopstaand op. In tegenstelling tot andere kastenleveranciers bouwen wij uw kast rechtopstaand op. Dat betekent dat u geen extra ruimte in de kamer nodig heeft om de kast op te bouwen. Als wij dit niet zouden doen, zou u 3 meter vloeroppervlakte vrij moeten hebben om de kast op te bouwen en de meeste slaapkamers hebben dit niet. Al onze kledingkasten van 300 cm breed worden gratis bezorgd en gemonteerd!

Kom langs in onze showroom in Zutphen

Wilt u liever eerst de kast zien en voelen? Kom dan langs in onze schitterende showroom. Hier kunt u alle kledingkasten, bedden, matrassen en bedbodems in het echt zien.