Kledingkast 250 breed

Een kledingkast van 250 cm breed is de kast waar het meest op wordt gezocht! Daarom zijn bijna al onze kledingkasten leverbaar in 250 breed. Of u een schuifdeur-, zweefdeur- of draaideurkast kiest dat maakt niet uit. Alle type kasten hebben wij op dit formaat.

Kiest u voor een schuifdeurkast, dan heeft u 3 grote schuifdeuren. Wilt u liever een zweefdeurkast? Dan heeft u 2 grote zweefdeuren. Bij een draaideurkast heeft u 5 deuren.

Welke kleur garderobekast wilt u?

Bij Slaapkamerweb kunt u voor dit formaat kiezen uit onze standaard kleuren Alpine wit, Beuken, Natuur beuken, Zand eiken, Wild eiken, Rustiek eiken en Walnoot. Onze zweefdeurkasten zijn ook leverbaar in Hoogglans wit, Fango, Basalt, Grafiet, Zwart of andere moderne kleuren.

De meeste van onze kledingkasten die 250 breed zijn, zijn 197 cm, 223 cm 226 cm, 229 cm of 236 cm hoog.

Bekijk ook onze kasten van 180 breed of onze hoge kledingkasten

Productaanbod kledingkast 250 breed

Stel zelf uw kledingkast samen

We kunnen ons goed voorstellen dat u een beeld van uw ideale garderobekast in uw hoofd heeft. Daarom hebben wij de online kastentool ontwikkeld waarmee u zelf uw kledingkast samenstelt. U kiest eerst het type kast en kiest de wandkast die u mooi vindt. Vervolgens kiest u de breedte, in dit geval 250 cm breed. Daarna kiest u de hoogte en de kleur. Als laatste kunt u zelf de indeling van de kast samenstellen, zodat u altijd die garderobekast heeft die volledig bij uw wensen past!

Gratis thuisbezorgd

Een kledingkast van 250 breed is een onhandig formaat om zelf te moeten vervoeren in een aanhanger of busje. Daarom worden bij Slaapkamerweb alle garderobekasten gratis bij u thuisbezorgd. Onze monteurs komen altijd met twee personen en brengen de kast tot in uw slaapkamer. Daar houdt onze service niet op! Ze zetten hem ook voor u in elkaar en nemen het afvalmateriaal weer mee terug. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is de kast in te richten. Ideaal! 

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken