Kledingkast 250 breed

Zoekt u een kledingkast 250 breed? Dan doen velen met u! Een kledingkast 250 breed is dé meest populaire kast van dit moment! Bijna elke kledingkast die u vindt op Slaapkamerweb is dan ook verkrijgbaar in deze afmeting. Dit geldt voor schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten. Handig om te weten is dat het type kast invloed heeft op het aantal deuren. Kiest u voor een schuifdeurkast? Dan heeft u 3 grote deuren. Bij een zweefdeurkast heeft u 2 deuren en bij een draaideurkast 5.

Kledingkast 250 breed bestellen bij Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb vinden we het belangrijk dat u écht de allerbeste service krijgt! Daarom profiteert u van een aantal grote voordelen als u bij ons online uw kledingkast 250 breed bestelt: 

  • Groot aanbod kledingkasten
  • Veel op voorraad
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • Gratis levering & gratis montage*


*Bij een bestelling boven €400kledingkast 250 breed


Productaanbod kledingkast 250 breed

Welke kleur garderobekast wilt u?

Bij Slaapkamerweb kunt u voor dit formaat kiezen uit onze standaard kleuren Alpine wit, Beuken, Natuur beuken, Zand eiken, Wild eiken, Rustiek eiken en Walnoot. Onze zweefdeurkasten zijn ook leverbaar in Hoogglans wit, Fango, Basalt, Grafiet, Zwart of andere moderne kleuren. De meeste van onze kledingkasten die 250 breed zijn, zijn 197 cm, 223 cm 226 cm, 229 cm of 236 cm hoog. Bekijk ook onze kasten van 180 breed of onze hoge kledingkasten

Stel zelf uw kledingkast samen

We kunnen ons goed voorstellen dat u een beeld van uw ideale garderobekast in uw hoofd heeft. Daarom hebben wij de online kastentool ontwikkeld waarmee u zelf uw kledingkast samenstelt. U kiest eerst het type kast en kiest de wandkast die u mooi vindt. Vervolgens kiest u de breedte, in dit geval 250 cm breed. Daarna kiest u de hoogte en de kleur. Als laatste kunt u zelf de indeling van de kast samenstellen, zodat u altijd die garderobekast heeft die volledig bij uw wensen past!

Gratis thuisbezorgd

Een kledingkast van 250 breed is een onhandig formaat om zelf te moeten vervoeren in een aanhanger of busje. Daarom worden bij Slaapkamerweb alle garderobekasten gratis bij u thuisbezorgd. Onze monteurs komen altijd met twee personen en brengen de kast tot in uw slaapkamer. Daar houdt onze service niet op! Ze zetten hem ook voor u in elkaar en nemen het afvalmateriaal weer mee terug. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is de kast in te richten. Ideaal! 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken