kleerkasten
golf

Aanbod kleerkasten

sort icon

Gratis levering en montage 

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw kleerkast bij levering netjes voor u af, zodat zowel u als wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u de kleerkast van uw voorkeur bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere kleerkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Stel uw kleerkast samen 

Als u een keuze heeft gemaakt voor een type kleerkast, met hun eigen kenmerken en uitstraling is het uiteraard ook belangrijk een kleerkast te kiezen die past qua afmeting! Bij de opties heeft u hierin een ruime keuze, zowel in de breedte als de lengte. Mocht uw ideale afmeting, ondanks de vele mogelijkheden toch ontbreken bij de opties? Of misschien ziet u de juiste dieptemaat er niet bij staan. Neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog opties, wij denken graag met u mee en waar het kan vinden we vaak mogelijkheden! Wij zijn benieuwd welke samenstelling wij voor u mogen bestellen!

Kies de uitvoering van uw voorkeur

Ook moet een ideale kleerkast natuurlijk ook matchen qua uitstraling. Zoveel mensen, zoveel wensen daarom is ook deze optie aan u. Wij hebben ons best gedaan de mooiste opties in uitvoering voor u te selecteren, zowel voor de romp als de deuren kunt u de mooiste opties kiezen. U kunt daarbij kiezen uit diverse kleurtinten en een variëteit aan materiaal mogelijkheden als, staallook, hoogglans, getint glas of een houtkleur. Ook de keuze aan handgrepen mogen daarbij niet ontbreken en vergeet bij sommige kleerkasten ook niet de mogelijkheid voor een sierlijst, die uw kleerkast net wat meer body geeft. En wat te denken van passende verlichting, de opties maken uw kleerkast uniek en compleet! 

Stel de binnenkant van uw kleerkast zelf samen

U maakt uw kleerkast helemaal compleet door de binnenkant te voorzien van accessoires van uw voorkeur. Standaard worden onze kledingkasten meestal voorzien van 2 legplanken en een roede, maar u kunt ook voor een andere inhoud kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbouwladekasten, kastvakverdelers en bijvoorbeeld pantalonhouders. Vergeet naast de opbergmogelijkheden van uw kleding ook de kastdeurremmen met soft close, voor een prettig gebruik en eventueel de verlichting voor de kleerkast niet. 

In onze webshop stelt u de binnenkant van de kleerkast zelf samen met onze ‘kastentool’ die u, nadat u alle opties hebt doorlopen, vindt onder de groene knop ‘Kies indeling en bestel’. Hier kunt u de kastvak verdeling zien die past bij de gekozen afmeting van de kleerkast die u hebt geselecteerd. Klik vervolgens op één van de kastvakken om de juiste accessoires te kiezen die u wilt toevoegen. Op deze manier heeft u nooit een accessoir teveel of te weinig. Mocht u na levering onverhoopt toch nog een roede of legplank te weinig hebben? Geen probleem, deze kunt u gemakkelijk bij ons nabestellen en zijn meestal bij ons op voorraad, zodat deze snel bij u thuis zullen zijn. 

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw kleerkast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw kleerkast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden