kledingkast 160 breed
golf

Productaanbod kledingkast 160 breed

De samenstelling van uw kledingkast 160 breed

De inrichting van een kledingkast is heel persoonlijk. Daar waar de ene persoon veel ruimte wenst voor hangkleding heeft een ander juist behoefte aan extra veel legplanken. Daarom bepaalt u bij Slaapkamerweb uw indeling helemaal zelf. Met onze speciale online kastentool kiest u zelf hoeveel leg- en hangruimte u nodig heeft en bijvoorbeeld hoeveel lades u graag in uw kast wilt hebben. Wij hebben alvast veel inrichtingsvarianten voor u op een rijtje gezet, echter kunt u ook handmatig aangeven hoeveel planken, roedes et cetera u wilt hebben. Altijd een kledingkast van 160 breed op maat!

Welke afmeting kledingkast heb ik nodig?

Is de ruimte in uw kamer net te breed of te smal voor een kledingkast van 160 cm breed? Geen probleem. Al onze kledingkasten zijn 151 cm breed. Wilt u liever een bredere kledingkast? Kijk dan eens naar kasten van 180 breed of 200 cm breed, ook deze maten zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment!

De uitvoering van uw kledingkast 160 cm breed

Uiteraard is de maat zeer belangrijk, uw kast moet immers goed passen in de kamer. Hoe hij er uitziet, is echter misschien wel net zo belangrijk. In onze webshop heeft u keuze uit zeer veel verschillende soorten en kleuren. Van klassiek tot modern, van kasten met spiegel tot juist een combinatie van houten en witte deuren. Aan elke smaak en wens is gedacht.

Wist u dat wij onze kasten altijd gratis bij u thuisbrengen? En dat we ze ook altijd voor u opbouwen?