Kledingkast 160 breed

Een kledingkast is noodzakelijk in bijna elke slaapkamer, uw wilt immers uw kleding netjes kunnen opbergen én het in de buurt hebben. Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod van garderobekasten, in zulke mooi uitvoering dat het een echte eyecatcher in de slaapkamer is. Bij Slaapkamerweb vindt u dan ook diverse soorten en maten slaapkamerkasten. Heeft u een relatief klein plekje of nisje waar precies een bepaalde maat tussen past? Of heeft u juist een lange muur waar u een mooie blikvanger tegenaan wilt plaatsen? U vindt het allemaal in onze online slaapkamerspeciaalzaak.

De samenstelling van uw kledingkast 160 breed

De inrichting van een kledingkast is heel persoonlijk. Daar waar de ene persoon veel ruimte wenst voor hangkleding heeft een ander juist behoefte aan extra veel legplanken. Daarom bepaalt u bij Slaapkamerweb uw indeling helemaal zelf. Met onze speciale online kastentool kiest u zelf hoeveel leg- en hangruimte u nodig heeft en bijvoorbeeld hoeveel lades u graag in uw kast wilt hebben. Wij hebben alvast veel inrichtingsvarianten voor u op een rijtje gezet, echter kunt u ook handmatig aangeven hoeveel planken, roedes et cetera u wilt hebben. Altijd een kledingkast van 160 breed op maat!

Is de ruimte in uw kamer net te breed of te smal voor een kledingkast van 160 cm breed? Geen probleem. Al onze kledingkasten zijn 151 cm breed. Wilt u liever een bredere kledingkast? Kijk dan eens naar kasten van 180 breed of 200 cm breed, ook deze maten zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment!

Productaanbod kledingkast 160 breed

De uitvoering van uw kledingkast 160 cm breed

Uiteraard is de maat zeer belangrijk, uw kast moet immers goed passen in de kamer. Hoe hij er uitziet is echter misschien wel net zo belangrijk. In onze webshop heeft u keuze uit zeer veel verschillende soorten en kleuren. Van klassiek tot modern, van kasten met spiegel tot juist een combinatie van houten en witte deuren. Aan elke smaak en wens is gedacht.

Wist u dat wij onze kasten altijd gratis bij u thuisbrengen? En dat we ze ook altijd voor u opbouwen?