maatwerk schuifdeurkast
golf

Aanbod maatwerk schuifdeurkast

Volledig naar wens

Als u het over de afmeting van de kast uit bent, zijn er tal van opties voor de uitvoering en de accessoires aan de binnenkant. Zo heeft u de mogelijkheid uw ideale schuifdeurkast van binnen en buitenkant samen te stellen. 

Onze schuifdeurkasten zijn geselecteerd op kwaliteit en hebben een ruimtebesparende werking, omdat de deuren bij het openen in de kast blijven, bovendien hebben ze een mooie uitstraling. 

De schuifdeurkasten hebben veel verschillende opties. Ze hebben een minimale hoogte van 197 cm en de maximale hoogte van 235 cm. In de breedte zijn er mogelijkheden tot 350 cm en beginnen bij 151 cm. Dit geldt ook voor de uitvoering, welke romp kiest u en welke deuren? Kiest u voor hout, staallook, getint glas, hoogglans, een mooie tint of een combinatie? Voor de deuren kunt ook kiezen voor spiegeldeuren. 

Ook de inhoud van de maatwerk schuifdeurkast stelt u natuurlijk ook zelf samen. Bent u tevreden over de maatvoering en uitvoering? Klik dan op de groene knop met ‘Kies indeling en bestel’. Hier ziet u de kastvak verdeling die afgestemd is op de afmeting van de kast, zelf kiest u vervolgens de accessoires die u daadwerkelijk in de kast wil hebben. 

Maatwerk schuifdeurkast online bestellen

Wanneer u uw ideale maatwerk schuifdeurkast bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere schuifdeurkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw maatwerk schuifdeurkast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale schuifdeurkast op maat, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.