Maatwerk schuifdeurkast

Slaapkamerweb is de online slaapkamerspecialist, waarbij de maatwerk schuifdeurkast zeker niet ontbreekt! Bij ons kiest u namelijk zelf uw meest ideale schuifdeurkast. Dat begint bij de keuze voor de afmeting. Welke hoogte en breedte doet recht aan de ruimte waar deze in komt en welke maatvoering is geschikt voor wat u er in wil opbergen? 

Als u het over de afmeting van de kast uit bent, zijn er tal van opties voor de uitvoering en de accessoires aan de binnenkant. Zo heeft u de mogelijkheid uw ideale schuifdeurkast van binnen en buitenkant samen te stellen. 

Onze schuifdeurkasten zijn geselecteerd op kwaliteit en hebben een ruimtebesparende werking, omdat de deuren bij het openen in de kast blijven, bovendien hebben ze een mooie uitstraling. 

Gratis levering & montage van uw maatwerk schuifdeurkast

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw schuifdeurkast bij levering netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u uw ideale maatwerk schuifdeurkast bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere schuifdeurkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 


Aanbod maatwerk schuifdeurkast


De maatwerk schuifdeurkast van uw keuze

Onze schuifdeurkasten hebben veel verschillende opties. Ze hebben een minimale hoogte van 197 cm en de maximale hoogte van 235 cm. In de breedte zijn er mogelijkheden tot 350 cm en beginnen bij 151 cm. Dit geldt ook voor de uitvoering, welke romp kiest u en welke deuren? Kiest u voor hout, staallook, getint glas, hoogglans, een mooie tint of een combinatie? Voor de deuren kunt ook kiezen voor spiegeldeuren. 

Ook de inhoud van de maatwerk schuifdeurkast stelt u natuurlijk ook zelf samen. Bent u tevreden over de maatvoering en uitvoering? Klik dan op de groene knop met ‘Kies indeling en bestel’. Hier ziet u de kastvak verdeling die afgestemd is op de afmeting van de kast, zelf kiest u vervolgens de accessoires die u daadwerkelijk in de kast wil hebben. 


Reviews:

Gisteren is onze schuifdeurkast geleverd en gemonteerd door Montrieurs.
De afspraak was tussen 07:00 en 08:00; om 07:05 stonden ze voor de deur.
De medewerkers werkten zo efficiënt samen dat de kast in ruim een uurtje stond; om 08:15 vertrokken ze, na enige uitleg over de kast, weer. (inclusief alle verpakkingsmaterialen ;-))
AANRADER!!!!

André L uit Loosduinen

Op 1 november schuifdeurkast geplaatst door 2 nette bezorgers geheel volgens afspraak Voor de tijd netjes tel. contact gehad, alles keurig achter gelaten Een compliment voor deze zaak

G B osman uit Gorssel

Slaapkamerweb heeft bij ons een schuifdeurkast geleverd en geplaatst. Wij hebben dit als prettig ervaren door een correcte levering en montage

Hoff uit Haaksbergen
» Lees alle reviews


Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw maatwerk schuifdeurkast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale schuifdeurkast op maat, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.  


Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken