Garderobekast 300 cm breed

Heeft u ruimte voor een grote kledingkast van 300 cm breed? Dan kunt u in onze webwinkel uw hart ophalen. We bieden een zeer ruim en gevarieerd assortiment kledingkasten aan. Zo’n brede garderobekast is een echte blikvanger in uw slaapkamer, daar wilt u natuurlijk iets moois van maken! U kiest eerst een kledingkast uit die aansluit bij uw stijl en smaak. Vervolgens kunt u deze keuze nog verfijnen door de kleurschakering aan te passen, te kiezen of u een sierlijst wilt, of u verlichting op de kast wilt hebben, wel of geen spiegeldeuren, et cetera. Uw kledingkast van 3 meter breed krijgt zo precies de uitstraling die bij u past.

De juiste maat garderobekast

Het staat natuurlijk wel zo mooi als uw kledingkast precies past op de plek die u in gedachten heeft. Moet uw garderobekast 300 cm breed zijn om goed te passen, of mooi in verhouding te staan met uw muur of andere meubels? Of is het mooier als hij net iets smaller of breder is? Onze kledingkasten zijn leverbaar in bijna alle breedtematen. U kunt tijdens het bestelproces eenvoudig een andere maat selecteren. Heeft u een andere maat nodig? Kijk eens bij onze kledingkasten van 280 cm of 250 breed.

Productaanbod garderobekast 300 cm breed

De binnenkant van uw kledingkast van 3 meter breed

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor het opbergen van kleding. Sommigen houden ervan om alle kleding op te vouwen en op legplanken op te ruimen. Anderen geven de voorkeur aan het ophangen van de meeste kleding. Uw kledingstijl is hierbij natuurlijk ook toonaangevend. Iemand die bijna altijd jurkjes, blousjes of overhemden draagt zal meer hangruimte nodig hebben dan iemand die meestal een broek en T-shirt aan heeft.

Omdat de indeling zo persoonlijk is, hebben wij een online kastentool ontwikkeld. Met behulp van deze tool kiest u eenvoudig de perfecte indeling voor uw nieuwe kledingkast van 3 meter breed! U kunt kiezen uit verschillende indelingen. We gaan echter nog een stapje verder: het is namelijk ook mogelijk om geheel handmatig het aantal planken, lades en hangroedes te selecteren. Wel zo makkelijk!

Uw garderobekast 300 cm breed thuisgebracht

Als u er helemaal uit bent en uw garderobekast van 300 cm breed heeft besteld, zorgen wij ervoor dat hij bij u thuis komt. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Maar hier houdt onze service nog niet op. Onze medewerkers zetten hem, opgebouwd en wel, op de juiste plek. U hoeft alleen maar thuis te zijn op het moment van bezorgen, de rest regelen wij!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken