hangkast hout
golf

Aanbod hangkasten hout

sort icon

Luxe houten hangkasten

Wij bieden u verschillende type hangkasten aan die allen als voordeel hebben, dat uw kleding kreukvrij kan hangen en tevens voor overzicht en een opgeruimde kledingkast zorgt. U heeft bij typen kasten de keuze uit zweefdeurkastenschuifdeurkasten en draaideurkasten

Deze verschillen in de manier hoe de deuren in de kast zitten en openen. Dit aspect maakt dat u in het geval van de schuif- en zweefdeurkasten de deuren geen ruimte nodig hebben bij het openen. En in het geval van de draaideurkasten, heeft u altijd zicht op de kastvakken, dat is bij de schuif- en zweefdeurkasten niet altijd het geval. Uiteraard verschilt ook het voorkomen in deze type kasten, dus hier kunt u zelf een goede keuze in maken. 

De verschillende mogelijkheden van de houten uitvoering

Er bestaat niet één type houten hangkast, deze zijn er bij Slaapkamerweb in ieder geval in vele varianten. Zo hebben onze kasten bijvoorbeeld verschillende opties in eiken. Daarnaast zijn er andere houtsoorten als walnoot die u ook kunt combineren met een kleur, glas of staallook. Bijvoorbeeld een zandhouten romp van een hangkast met hoogglans witte deur panelen. Ook bestaat er de mogelijkheid om bij de meeste hangkasten, de deuren uit te laten voeren met spiegeldeuren, wat erg praktisch kan zijn! Kortom zomaar een aantal opties, waarbij de mogelijkheden om een unieke kast te creëren u vrijstaat. 

Het is wellicht goed om te weten dat onze hangkasten niet van massief hout zijn, dat maakt de deuren ook te zwaar, de samenstelling verschilt per kast, wil u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

De juiste maat houten hangkast

Iedere ruimte vraagt weer om een andere maat kast en natuurlijk speelt wat u erin kwijt wil ook mee! Daarom hebben onze houten hangkasten niet alleen opties in uitvoering maar ook voor de afmetingen. De opties voor de hoogte loopt daarvan van 217 cm tot 239 cm lengte. En in breedte kunt u ook alle kanten op, als u een smalle kast wil beginnen onze hangkasten bij 91 cm en kunnen sommige kasten uitdijen tot maar liefst 5 meter. Mocht uw ideale afmeting hier onverhoopt toch niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden. 

Met onze ‘kastentool’ kunt u vervolgens de kastvakken van de hangkast inrichten. De indeling van deze kastvakken is afhankelijk van de afmeting van de kast en worden in deze tool inzichtelijk, zodat u precies weet wat u hiervan kunt verwachten. Activeer deze tool door te klikken ‘Kies indeling en bestel’ onder de opties van elke hangkast. Als u vervolgens een kastvak aanklikt, kunt u daar zelf invulling aangeven door accessoires toe te voegen. 

Kies zelf de juiste accessoires voor uw hangkast

Er zijn veel opbergmogelijkheden om uw hangkast zo handig mogelijk in te richten. Bij een hangkast zal de voorkeur uitgaan naar accessoires die het mogelijk maken om uw kleding te hangen. Dit kunnen roedes zijn, maar voor hoge kasten kan een kastlift ook handig zijn, waarbij u de roede gemakkelijk naar u toe haalt. Om uw broeken handig op te hangen kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een pantalonhouder. 

Het staat u vrij om deze hang opties ook te combineren met andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld legplanken en ladekasten voor in de kast en een kast vakverdeler combineert deze opties al doordat hier vaak een roede en legplanken in zitten. Kortom wie bieden u de middelen en u kiest precies wat u in uw witte hangkast wenst!

Zou u toch graag advies willen inwinnen voor de mogelijkheden en indeling, dan staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neemt in dat geval gerust contact met ons op.  

Hangkast hout online bestellen

De montage en levering zijn bij ons GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Wij willen u graag een complete service bieden en onze vakkundige monteurs stellen de hangkast vanzelfsprekend netjes voor u af zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden