Kledingkast 120 breed online bestellen bij Slaapkamerweb

Een kledingkast is een belangrijk item in een slaapkamer. Iedereen heeft immers ruimte nodig om kleding en textiel op te bergen. In kleinere kamers is het vaak puzzelen hoeveel plek er is voor een garderobekast. Gelukkig zijn de kasten in diverse breedtematen leverbaar waardoor u altijd een kast vindt die past! Wilt u een smalle kledingkast van 120 cm breed? Kijk dan bij de draaideurkasten. U heeft keuze uit diverse modellen, kleuren en hoogtes.

Uw kledingkast van 120 cm breed passend bij de overige meubels

Juist in een kleine slaapkamer is het belangrijk om een rustige uitstraling te creëren. Een rustige basis draagt bij aan betere nachtrust en ontspanning. Hoe kunt u dit realiseren?

  • Kies voor bijpassende meubels qua kleur en materiaal.
  • Of koop een complete slaapkamer waarbij bed, garderobekast, nachtkastjes van dezelfde serie zijn.
  • Neem een extra hoge kast: dit geeft uiteraard meer opbergruimte maar doordat deze de hele hoogte van de muur bedekt is de uitstraling netjes en rustig.
  • Meer opbergruimte nodig? Neem dan een bed met laden. Hier kan grote hoeveelheid textiel, speelgoed of bijvoorbeeld knuffelberen in. Alle “rommel” uit het zicht!

Misschien vindt u dat de kamer zo een beetje saai wordt. Gebruik voor de persoonlijke touch accessoires. Van muurdecoratie tot gordijnen of kussentjes en uiteraard het beddengoed. Hiermee maakt u uw slaapkamer gezellig!

Uw kledingkast van 120 cm breed snel en gratis thuis gebracht

Bij Slaapkamerweb kunt u rekenen op snelle en persoonlijke service. Zodra we uw bestelling binnen hebben maken we een afspraak voor het bezorgen én monteren van de nieuwe kast. Dit doen we helemaal gratis!

Nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of de chat op de website. Of kom langs in onze showroom in Zutphen. De koffie staat klaar!