Smalle kledingkast

Heeft u een kleine slaapkamer? Dan is een smalle kledingkast de oplossing! Bij Slaapkamerweb vindt u diverse soorten smalle kledingkasten in diverse hoogtes. Kies voor een smalle hoge kledingkast om meer uit de kledingkast te halen. Onze kledingkasten zijn al vanaf 91 cm leverbaar. Stel zelf uw kast samen op de site of kom langs in de winkel. Liever eerst gratis advies? Neem dan gratis contact op!

Welke smalle kledingkast heb ik nodig?

Heeft u een compacte slaapkamer? Dan is het erg belangrijk om te weten hoe groot de kast mag zijn. Heeft u geen ruimte voor een draaideurkast, kijk dan verder naar een schuifdeurkast of zweefdeurkast. Deze hebben namelijk geen extra ruimte nodig voor openslaande deuren.

  • Draaideurkasten in 91 cm, 101 cm (grofweg 1 meter), 136 cm en 151 cm breed. Bij draaideurkasten openen de kastdeuren naar u toe. Draaideurkasten zijn bijzonder praktisch, betaalbaar en kunnen desgewenst worden uitgerust met ladeblokken die van buitenaf kunnen worden bereikt. Shop onze draaideurkasten.
  • Zweefdeurkasten vanaf 136 cm breed. Bent u op zoek naar een smalle zweefdeurkast dan is dit de minimale breedte die wij u kunnen bieden. Daarboven vindt u talrijke breedtematen naar uw keuze! Zweefdeurkasten zijn strak afgewerkte, moderne kledingkasten met schuifdeuren vóór de kastombouw. Shop onze zweefdeurkasten.

Al vanaf 400,- Gratis bezorging en montage!

De populaire kledingkasten van Slaapkamerweb worden geheel gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd. U ontvangt van ons geen bouwpakket, maar een kant-en-klare kast! Onze eigen medewerkers weten precies hoe zij uw smalle kledingkast in een mum van tijd op degelijke wijze in elkaar zetten.

Uw kledingkast samenstellen

Heeft u de ideale smalle kledingkast gevonden in een breedtemaat die u aanspreekt? Bij Slaapkamerweb bepaalt u vervolgens zelf de uitstraling én indeling van uw kledingkast. Zo bepaalt u de kleur, kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, kunt u desgewenst kiezen voor een kledingkast met slot, kunt u kiezen voor spiegeldeuren en nog veel meer. Voor de indeling stellen we u niet alleen hang- en legruimte beschikbaar, maar ook diverse accessoires zoals kastverlichting of een ladeblok. Met zo veel afmetingen en keuze-opties heeft u bijna een smalle maatwerk kledingkast, maar dan voor een aantrekkelijk prijskaartje!