Kledingkast 150 breed

Een kledingkast van 150 cm breed is een mooi formaat. Bij Slaapkamerweb valt dit onder de kleine kledingkasten. Een klein formaat past in elke slaapkamer, ook als u weinig ruimte heeft. U kunt kiezen voor schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren. Het voordeel van schuif- en zweefdeuren is dat u geen ruimte kwijt bent voor de draaicirkel van de deur. Een kledingkast van 150 cm breed is beschikbaar in verschillende hoogtes, van 197 cm tot 236 cm. De hoogte is volledig afhankelijk van de hoogte van uw slaapkamer.

Wat voor uitstraling heeft uw slaapkamer? Het is fijn als uw garderobekast mooi in uw slaapkamer past. Gelukkig hebben wij keuze genoeg in verschillende stijlen en materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Royal serie voor een koninklijk gevoel? Onze hoogglans kledingkasten passen perfect in een moderne slaapkamer. En onze houten deuren zijn ideaal voor een landelijke uitstraling.

Kledingkast 150 zelf samenstellen met de online kastentool

Bij Slaapkamerweb vinden we het belangrijk dat u een kledingkast heeft die volledig bij uw wensen past. Daarom stelt u uw kledingkast 150 breed zelf samen met onze online tool. U kiest eerst het materiaal en de kleur. Daarna bepaalt u de indeling. Wilt u hangroedes of juist legplanken? Wilt u wel of geen verlichting? En wilt u wel of geen spiegels op de deuren? U bepaalt het helemaal zelf!

U heeft al een moderne draaideurkast vanaf 299,-. 

Productaanbod kledingkast 150 breed

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Een garderobekast is onhandig om zelf te moeten vervoeren. Daarom bezorgen wij uw volledige bestelling gratis bij u thuis vanaf 400,-. Een kledingkast van 150 cm breed in elkaar zetten is voor onze monteurs dagelijks werk. Zij zetten hem snel en vakkundig in elkaar, zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken