Kleine kledingkast

Heeft u niet zoveel ruimte in uw slaapkamer? En bent u op zoek naar een kleine kledingkast waar wel al uw kleding in past? Kies dan voor een 2-deurs of 3-deurs kledingkast. U kiest bij Slaapkamerweb zelf de stijl en de indeling die bij u past. Het voordeel van een 2-deurs kast is dat deze smaller is dan andere kasten en daardoor perfect in een kleine ruimte past.

Het zijn stijlvolle kasten met zoveel mogelijk opbergruimte. Een ladeblok, een hangroede of een legplank behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Uw kleine kledingkast zelf samenstellen

Met onze handige online kastentool stelt u zelf u eigen garderobekast samen. Hierdoor wordt de kast precies op maat gemaakt en betaalt u alleen voor dat wat u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een draaideur of een schuifdeur. Het voordeel van een schuifdeur is dat u geen extra ruimte in de kamer kwijt bent voor het draaien van de deur.

Onze kleine kledingkasten zijn goedkoop. U heeft al een kast vanaf 299,-. 

Productaanbod kleine kledingkast

Uw kleine kledingkast gratis bezorgd

Wist u dat wij u kast vanaf 400,- gratis thuisbezorgen en in elkaar zetten? Ook al is de kast klein, het scheelt u sjouwen en slepen. Wij maken van tevoren een afspraak met u wanneer dit voor u het beste uitkomt. Onze ervaren monteurs kennen al onze kasten. Daarom zorgen zij ervoor dat de kleine kast precies op de juiste plek staat. Zo gemakkelijk gaat dat!

En wist u ook dat onze klanten onze producten beoordelen met een 9.8? En dat u online dezelfde service ontvangt als in onze showroom in Zutphen?

Bent u nieuwsgierig naar onze kleine kledingkasten? Bekijk ze hieronder of » Kom langs in de showroom