hangkast op maat
golf

Aanbod hangkasten op maat

sort icon

Gratis levering & montage

De montage en levering zijn bij Slaapkamerweb GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Wij willen u graag een complete service bieden, daarom stellen onze vakkundige monteurs uw ideale hangkast kosteloos en netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Als u uw hangkast op maat bij ons heeft besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere hangkast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij de hangkast aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

Stel uw hangkast op maat zelf samen

Heeft u uw ideale type hangkast gevonden, dan kunt u kiezen uit tal van opties, waarbij u een unieke kast creëert die voldoet aan uw voorkeuren. Om te beginnen heeft u keuze uit diverse maten, want een kast die goed aansluit bij wat u erin kwijt wil en goed past in de ruimte is ideaal. De breedte opties kennen een maximale breedte van maar liefst 5 meter en een minimale breedte van 91 cm, daar tussenin zitten natuurlijk ook nog erg veel mogelijkheden. Qua hoogte van de hangkasten zijn deze leverbaar vanaf een hoogte van 217 cm hoog tot een hoogte van maar liefst 239 cm. 

De (combinatie)opties voor de uitvoering lopen uiteen van bijvoorbeeld eiken of walnoot hout, een effen kleur of deuren en deurpanelen in verschillende tinten glas, of hoogglans. Ook zijn spiegeldeuren een mogelijkheid, die erg handig kan zijn.

Met onze ‘kastentool’ kunt u vervolgens de kastvakken van de hangkast inrichten met handige accessoires. De indeling van deze kastvakken is afhankelijk van de afmeting van de kast en worden in deze tool inzichtelijk, zodat u kunt zien hoe dit eruit komt te zien. U komt in de kastentool door op de knop ‘Kies indeling en bestel’ te klikken, onder de opties van iedere hangkast. Er zijn veel verschillende accessoires waaruit u kunt kiezen, naast de standaard roedes en legplanken. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan deur remmen, die de levensduur en een prettig gebruik verlengen? Maar ook pantalonhouders en kastliften zijn tevens accessoires die erg handig zijn voor een hangkast!

Hulp en advies 

Wij willen ervoor zorgen dat u een hangkast op maat vindt die op alle vlakke matcht met uw voorkeuren. Als online slaapkamerspecialist helpen wij u daarnaast graag persoonlijk en bieden wij een service die niet stopt na het bestellen. 

Zou u bijvoorbeeld graag advies willen inwinnen voor de mogelijkheden en opties voor uw hangkast op maat, dan staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neemt  in dat geval gerust contact met ons op.