Kledingkast 1 meter breed

Een smalle kledingkast van 1 meter breed is een handig formaat als tweede kast naast een grote garderobekast of voor op een kinderkamer. Stel dat u op de slaapkamer al een mooie garderobekast heeft staan, maar dat u en uw partner meer kleren hebben dan in die ene kast passen. Dan kunt u een mooie kledingkast van 1 meter breed erbij kopen. Ook voor de kinderkamer is dit een handig formaat. Voor een kind biedt een kledingkast van 100 cm meer dan genoeg ruimte.

In onze webshop vindt u garderobekasten tussen de 91 en 101 cm breed. De hoogte van deze kasten varieert tussen 223 cm en 239 cm hoog. U heeft al een kledingkast vanaf 299,-!

Welke kleur kledingkast zoekt u?

Welke kleur garderobekast zoekt u? In onze webshop kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren. Alle kledingkasten van 1 meter breed zijn leverbaar in het wit, beuken en eiken. Binnen deze drie hoofdkleuren kunt u kiezen uit verschillende kleurtonen, bijvoorbeeld wild eiken of rustiek eiken.

Een kledingkast van 100 cm heeft 2 grote draaideuren die u kunt voorzien van grote spiegels. Ideaal als de kast in een kleine kamer staat. Door de spiegels lijkt de kamer vele malen groter.

Zoekt u een andere maat kledingkast? Bekijk ook onze kledingkasten 150 cm breed of onze kasten van 180 cm breed.

Productaanbod kledingkast 1 meter breed

Gratis thuisbezorgd

Bij Slaapkamerweb bezorgen we alle bestellingen vanaf 400,- gratis bij u thuis en zetten we het kosteloos voor u in elkaar. Onze medewerkers komen altijd met twee personen en weten precies waar ze op moeten letten bij het in elkaar zetten van de garderobekasten. Ook als dat in een kleine slaapkamer moet gebeuren. Ze nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug en u heeft er geen omkijken meer naar. Bestel direct een kledingkast van 1 meter breed en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen!