kledingkast 1 meter breed
golf

Productaanbod kledingkast 1 meter breed

Welke kleur kledingkast zoekt u?

Welke kleur garderobekast zoekt u? In onze webshop kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren. Alle kledingkasten van 1 meter breed zijn leverbaar in het witbeuken en eiken. Binnen deze drie hoofdkleuren kunt u kiezen uit verschillende kleurtonen, bijvoorbeeld wild eiken of rustiek eiken.

Een kledingkast van 100 cm heeft 2 grote draaideuren die u kunt voorzien van grote spiegels. Ideaal als de kast in een kleine kamer staat. Door de spiegels lijkt de kamer vele malen groter.

Kledingkasten in diverse afmetingen

Zoekt u een andere maat kledingkast? Bekijk ook onze kledingkasten 150 cm breed of onze kasten van 180 cm breed. Ook voor de kinderkamer is dit een handig formaat. Voor een kind biedt een kledingkast van 100 cm meer dan genoeg ruimte. In onze webshop vindt u garderobekasten tussen de 91 en 101 cm breed. De hoogte van deze kasten varieert tussen 223 cm en 239 cm hoog. U heeft al een kledingkast vanaf 299,-!

Kledingkast 1 meter breed online bestellen

Bij Slaapkamerweb bezorgen we alle bestellingen vanaf 400,- gratis bij u thuis en zetten we het kosteloos voor u in elkaar. Onze medewerkers komen altijd met twee personen en weten precies waar ze op moeten letten bij het in elkaar zetten van de garderobekasten. Ook als dat in een kleine slaapkamer moet gebeuren. Ze nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug en u heeft er geen omkijken meer naar. Bestel direct een kledingkast van 1 meter breed en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen!