hangkasten slaapkamer
golf

Aanbod hangkasten:

sort icon

Uw hangkast gratis bij u bezorgd en gemonteerd in de slaapkamer

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De levertijd kunt u bij iedere kast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij weten wanneer wij de hangkast aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op een afspraak met u in te plannen voor de montage!

De montage en levering zijn bij ons gratis bij een besteding vanaf 400 euro, wij willen u immers een complete service bieden en onze vakkundige monteurs stellen de kast graag netjes voor u af zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze in Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

Uw ideale type hangkast

Wij hebben een ruime collectie verschillende type hangkasten voor in de slaapkamer. In onze collectie bevinden zich schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en daarnaast draaideurkasten. Deze type kasten openen allen op een andere manier en hebben verschillende voordelen, het is maar net wat u prettig en handig vindt. Draaideurkasten bijvoorbeeld nemen meer ruimte in bij het openen, dan de schuif- en zweefdeurkasten. Bij de schuifdeurkast hangen de deuren in de hangkast en in het geval van de zweefdeurkast, hangen deze voor de kast. Op deze manier houdt u bij het openen dus ruimte over voor de hangkast. Hou er dan wel rekening mee dat wij de laatste twee type kasten u niet alle kastvakken tegelijkertijd kunt overzien, omdat u de deuren over elkaar heen schuiven. Bij de draaideurkast, kan dit wel. 

De uitvoering van de hangkast in uw slaapkamer

Een hangkast met een industrieel uiterlijk, landelijk, of juist zo strak mogelijk? Of wellicht iets daar tussenin? Bij ons kiest u zelf het ideale uiterlijk van uw hangkast. Wij snappen dat u uw kast wil aansluiten op uw slaapkamer en ook op uw wensen! Voor de deuren van uw favoriete kast heeft u ook de keuze om deze uit te laten voeren met een spiegel, maar ook glas en hoogglans behoren vaak tot de mogelijkheden! 

Daarnaast is het ook goed om te letten op de maatvoering, want een mooie kast die te klein blijkt is niet handig. Daarom bieden wij per kast hier ook tal van mogelijkheden in. Zodat u straks een hangkast op maat heeft samengesteld. Onze hangkasten zijn leverbaar vanaf een hoogte van 217 cm hoog tot een hoogte van maar liefst 239 cm. Ook in de breedte hebben wij tal van afmetingen tussen 91 cm tot wel 5 meter. Eigenlijk kunt u bij ons dus vrijwel alle kanten op! Het is dus maar net wat u wenst!

Uw hangkast met de juiste indeling en accessoires 

Een hangkast is een ideale kast om uw kleding prettig in te kunnen ophangen. Hoe u deze hangkast wil indelen, met de accessoires die dit mogelijk maken dat laten we graag aan u over. U weet toch precies wat erin moet komen en hoe het, vervolgens het handigst uitkomt. Als u uw ideale kast gevonden heeft, dan klikt u op de knop ‘Kies indeling en bestel’ om hiervan een beeld te krijgen en de inhoud van de hangkast daadwerkelijk samen te stellen. 

Voor hangkasten kiest u waarschijnlijk voor roedes, maar er zijn tal van andere opbergmogelijkheden en accessoires. Heeft u bijvoorbeeld ook gedacht aan verlichting, of deur remmers, naast de mogelijkheden om uw kleding te kunnen hangen? Voor uw broeken hebben wij handige pantalonhouders en voor hoge kasten zijn er kledingliften, waarmee u een hoge roede in de kast gemakkelijk naar u toe kunt halen! Het staat u vrij om de hangmogelijkheden te combineren met andere accessoires als bijvoorbeeld inbouw ladekasten, legplanken of kast vakverdelers. Mocht u hulp nodig hebben of vragen hebben bij het maken van deze indeling, dan staan wij uiteraard voor u klaar met een passend advies en tips en kunt u contact met ons opnemen.