Hoge kledingkast tussen 200 en 225 cm

Hoge kledingkasten zorgen voor een chique uitstraling in uw slaapkamer! U kunt kiezen of u een echte eycatcher van uw kast maakt, of juist voor een witte kast gaat en hem ‘weg laat vallen’ tegen de muur. Zeker als u een hoog plafond heeft tussen de 200 en 225 cm is het mooi als de kastenwand volledig van de vloer tot het plafond loopt. Dit zorgt voor een rustige en opgeruimde blik in uw slaapkamer.

Hoge kledingkasten zijn leverbaar met schuifdeuren en zweefdeuren. Bij een schuifdeur zitten de deuren in de kast. Het voordeel hiervan is dat u minder stof in uw kast krijgt. Bij een zweefdeurkast hangen de deuren voor de kast. Veel mensen vinden dit mooier omdat het een nog chiquere uitstraling aan de slaapkamer geeft. Bekijk ons assortiment Royal zweefdeurkasten.

Ruim assortiment hoge kledingkasten

Bij Slaapkamerweb hebben we een groot assortiment hoge kledingkasten tussen 200 en 225 cm hoog. Alle zweef- en schuifdeurkasten die u in onze webshop vindt, zijn leverbaar in deze hoogte.

Bent u toch op zoek naar een andere maat? We hebben ook kledingkasten tussen 185 en 200 cm in ons assortiment. Heeft u een extra hoge kamer? Kijk dan eens bij de wandkasten van 225 tot 250 cm.

Al onze hoge kledingkasten worden door een ervaren monteur in elkaar gezet. Hij zet dagelijks wandkasten in elkaar en weet precies waar hij op moet letten. De kasten zijn plaatsbaar in krappe ruimtes en worden rechtopstaand gemonteerd. Uiteraard zijn onze kasten van 200 tot 225 cm van hoogwaardige kwaliteit. Daarom geven wij u 5 jaar garantie! 

Productaanbod hoge kledingkast tussen 200 en 225 cm

Goedkope kledingkasten van 223 cm hoog

Hoge kledingkasten hoeven niet duur te zijn! Dankzij onze handige online kastentool stelt u zelf uw kast helemaal samen. U kiest de kleur, het formaat en de indeling die bij u en uw slaapkamer past. U betaalt daardoor alleen voor die onderdelen die u ook echt gebruikt. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs! U heeft al een kledingkast tussen 200 en 225 cm vanaf  449,-

Bekijk ons assortiment en stel direct de wandkast samen zodat die voldoet aan uw wensen!