hoge kledingkast tussen 200 en 225 cm
golf

Productaanbod hoge kledingkast tussen 200 en 225 cm

Ruim assortiment hoge kledingkasten

Bij Slaapkamerweb hebben we een groot assortiment hoge kledingkasten tussen 200 en 225 cm hoog. Alle zweef- en schuifdeurkasten die u in onze webshop vindt, zijn leverbaar in deze hoogte.

Bent u toch op zoek naar een andere maat? We hebben ook kledingkasten tussen 185 en 200 cm in ons assortiment. Heeft u een extra hoge kamer? Kijk dan eens bij de wandkasten van 225 tot 250 cm.

Al onze hoge kledingkasten worden door een ervaren monteur in elkaar gezet. Hij zet dagelijks wandkasten in elkaar en weet precies waar hij op moet letten. De kasten zijn plaatsbaar in krappe ruimtes en worden rechtopstaand gemonteerd. Uiteraard zijn onze kasten van 200 tot 225 cm van hoogwaardige kwaliteit. Daarom geven wij u 5 jaar garantie! 

Goedkope kledingkasten van 223 cm hoog

Hoge kledingkasten hoeven niet duur te zijn! Dankzij onze handige online kastentool stelt u zelf uw kast helemaal samen. U kiest de kleur, het formaat en de indeling die bij u en uw slaapkamer past. U betaalt daardoor alleen voor die onderdelen die u ook echt gebruikt. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs! U heeft al een kledingkast tussen 200 en 225 cm vanaf  449,-

Bekijk ons assortiment en stel direct de wandkast samen zodat die voldoet aan uw wensen!