kledingkast 270 breed
golf

Productaanbod kledingkast 270 breed

Uw kledingkast van 270 breed helemaal naar uw smaak

Bij Slaapkamerweb halen we alles uit de kast om aan te sluiten bij uw wensen. U kiest naast de juiste maat ook de indeling helemaal zelf! Heeft u bijvoorbeeld vaak te weinig legplanken? Dat probleem is verleden tijd. In onze online kastentool geeft u namelijk zelf aan hoeveel legplanken u in uw nieuwe kast wilt hebben. Hetzelfde geldt voor lades en hangroedes en uiteraard kunt u ook een schoenenrek of bijvoorbeeld een uittrekbare pantalonhouder toevoegen. Zo heeft u altijd genoeg ruimte om uw kledingstukken op te bergen.

Kledingkast in diverse stijlen en opties

Nu de binnenkant en de maat helemaal voldoen aan uw eisen is uw garderobekast natuurlijk nog niet compleet. Minstens zo belangrijk is de buitenkant! Wilt u schuifdeuren, zweefdeuren of draaideuren? Wilt u een spiegeldeur? Welke kleur heeft uw voorkeur? Het zijn allemaal elementen die u zelf kunt bepalen!

Kunt u het zich al voorstellen? Uw slaapkamer helemaal in uw stijl, en dan ook nog een kast die voldoet aan al uw praktische wensen?

Uw kledingkast 270 breed online bestellen

Wist u dat wij uw bestelling altijd gratis bij u thuisbezorgen? Onze service gaat nog een stapje verder, we bouwen de kast namelijk ook nog voor op! U hoeft alleen maar te genieten van uw nieuwe garderobekast!

Tip: meet de plek waar uw kast moet komen nog een keer op. Heeft u meer ruimte nodig? Geen probleem bekijk dan de kledingkasten van 280cm en 300cm breed.