houten kast op maat
golf

Aanbod houten kasten op maat

sort icon

Gratis levering & montage van uw luxe kledingkast 

Wij bieden u een complete service die niet stopt na het bestellen. De montage en levering zijn bij ons daarom GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Onze vakkundige monteurs stellen uw luxe kledingkast bij levering netjes voor u af, zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wanneer u uw ideale luxe kledingkast bij Slaapkamerweb besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De verwachte levertijd kunt u bij iedere kledingkast vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! 

Uw houten kast in de uitvoering die u past

Hoe de houten kast op maat eruit ziet, dat bepaald u zelf. Wij bieden u de keuzen uit walnoot, zandeiken, wildeiken, steeneiken, truffel eiken, of beuken. U kunt daarbij kiezen of u dit als romp wil en bij de deuren, kunt u vervolgens ook kiezen voor een bepaalde uitvoering. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten romp en een bepaalde tint kleur. Maar vaak kunnen de deuren ook uitgevoerd worden in hoogglans, getint glas, staallook of spiegeldeuren. Uiteraard kunt ook kiezen voor houten deuren. Weet dan wel dat de kast nooit volledig bestaat uit massief hout, dat zou de kast te zwaar maken en sneller vatbaar voor de werking en kromming van het hout. Welke uitvoering heeft uw voorkeur? 

De inhoud van uw houten kast op maat

Bent u helemaal tevreden over de buitenkant van de houten kast op maat? Klik dan op de groene knop met ‘Kies indeling en bestel’. U bevindt zich vervolgens in onze handige kastentool waarbij u inzicht krijgt in de indeling, die bij de gekozen afmeting van de houten kast op maat hoort. U ziet hier de kastvak verdeling en kunt vervolgens diverse accessoires toevoegen door op de kastvakken te klikken. Op deze manier stelt u ook de binnenkant van de kast samen, naar uw persoonlijke voorkeur. Zo heeft u nooit een element in de kast die u eigenlijk niet handig vindt, maar heeft u precies hetgeen in de kast wat voor u handig is om uw spullen in op te kunnen bergen. Hierbij willen we u graag tippen om de deurremen niet te vergeten, voor een prettig gebruik en wellicht handig kastverlichting niet te vergeten!


Persoonlijk advies het samenstellen van uw houten kast op maat

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale houten kast op maat, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.