kast 180 hoog

Bij Slaapkamerweb bent u aan het juiste adres voor diverse kasten. In ons assortiment zitten zweefdeurkastenschuifdeurkasten en draaideurkasten in diverse afmetingen. Zowel in de breedte, als in de hoogte is er veel mogelijk. 

De uitvoering van uw kast van 180 hoog

Uw ideale kast van 180 hoog moet natuurlijk ook een uitstraling hebben die voldoet aan uw wensen. Daarom zijn er veel opties bij de diverse kasten waarbij u zelf kunt kiezen voor de kleur en handgrepen bijvoorbeeld. Ook de indeling bepaald u zelf. Zo heeft u binnen no- time uw ideale kast zelf samengesteld via onze site. 

Uw kast thuisbezorgd en gemonteerd

Als u uw ideale kast gevonden en besteld heeft, dan houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering. Zodra bij ons bekend is wanneer wij uw kast kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op en maken we een afspraak met u wanneer wij de kast komen leveren. Als u bij ons boven een bedrag van 400 euro besteld, dan leveren wij uw producten gratis en monteren wij uw kast ook kosteloos. Onze vakkundige monteurs nemen na de zorgvuldige montage alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat u uw kast direct in gebruik kunt nemen. 

Onze monteurs zijn vakkundig en stellen de kast netjes voor u af, als u vragen heeft, staan zij u dan ook graag te woord en beantwoorden uw vragen, mocht dit nog nodig zijn. Neem dan ten alle tijden gerust contact met ons op als u vragen heeft. 

  Na onze kast online te hebben besteld vonden we het best wel spannend hoe hij er in het echt uit zou zien. Op 30 januari is hij bezorgd en gemonteerd. Hij voldoet aan al onze verwachtingen. Hij is snel en vakkundig in elkaar gezet door 2 vriendelijke jonge mannen. Hij ziet er degelijk uit en het is erg fijn dat je de indeling zelf kan bepalen. Alle verpakkingsmaterialen zijn ook mee genomen door de monteurs. De prijs die we voor deze kast betaalden is prima, zonder extra kosten voor bezorging en montage. We zijn uiterst tevreden over de kast en dit bedrijf.

  Sylvia van der Heiden uit Nieuw-Beijerland

  Heel goed! 2 kasten besteld...keurig geleverd en gemonteerd. Alles compleet en onbeschadigd. De kasten zien er prachtig uit. Heel blij mee!

  Jeanet uit Sliedrecht
  » Lees alle reviews

  Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

  CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken