Hoge kledingkast

Heft u een slaapkamer met een hoog plafond? Dan wilt u vast ook een hoge kledingkast. Een kledingkast van het plafond tot de vloer waar al uw kleding in past. Wij hebben hoge kledingkasten met zweefdeuren. Een echte blikvanger in uw slaapkamer! Of wat dacht u van een hoge kledingkast met draaideuren of schuifdeuren? Wij hebben een ruime keus aan kledingkasten van 223 cm tot 239 cm hoog.

Goed betaalbare hoge kledingkast

Bij Slaapkamerweb vinden we het belangrijk dat hoge kledingkasten voor iedereen te betalen zijn. Daarom hebben wij al kledingkasten van 223 cm hoog vanaf 299 euro.

Dankzij onze handige online kastentool stelt u zelf uw kledingkast samen. Heeft u plaats voor een grote kledingkast of een kleine kledingkast? Wilt u meer legplanken of wilt u juist veel ruimte om kleding op te hangen? Wilt u een schoenenrek? En een sokkenla? En wilt u een spiegeldeur of heeft u liever een matte of hoogglans deur? Ook bepaalt u zelf of u verlichting in de kast wilt of niet. Doordat u zelf uw kledingkast samenstelt, blijft de kledingkast goed betaalbaar. Ook de hoge kledingkasten! 

Productaanbod hoge kledingkast

Uw hoge kledingkast gratis bezorgd

Waarschijnlijk is uw auto niet groot genoeg om de hoge kledingkast in te vervoeren. Dan moet u een aanhanger of busje huren en dat is niet handig. Daarom bezorgen wij de kledingkast vanaf 400 euro bij u thuis en zetten deze gelijk in elkaar. Onze specialisten doen dagelijks niets anders en weten precies welk schroefje waar moet. Uw kledingkast staat zo in elkaar!

Bent u nieuwsgierig naar onze hoge kledingkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de showroom. We hebben kledingkasten van 226 cm en 239 cm hoog.

Veilig online betalen

Bij Slaapkamerweb.nl betaalt u uw hoge kledingkast altijd veilig online. U bepaalt zelf uw betalingswijze. Wilt u via iDeal betalen, dan nemen wij de bestelling van uw kledingkast direct in behandeling. Betalen via bankoverschrijving kan natuurlijk ook! Ook kunt u contact betalen bij het afhalen of bij de bezorging.