Molton hoeslaken

» Meer informatie over Molton hoeslaken

Producten binnen Molton hoeslaken


Moltonhoezen

100% katoenen moltonhoes


« Terug naar de vorige pagina

Molton hoeslaken

Een moltonhoes zorgt voor een langere levensduur van uw matras, doordat deze het matras optimaal beschermt. Een moltonhoes is namelijk gemaakt van een zacht materiaal, dat aan beide zijden geruwd katoen is. Daarnaast is een moltonhoes een hygiënische toevoeging aan uw beddengoed. Doordat een moltonhoes uitstekend vocht opneemt, wordt transpiratievocht grotendeels opgevangen door de moltonhoes. Met een maandelijkse wasbeurt van de moltonhoes houdt u uw bed hygiënisch en beschermt u de matras optimaal.

De hoogwaardige molton hoezen van Slaapkamerweb zijn zowel in de standaard maten als in extra lange maten verkrijgbaar. Heeft u vragen over onze molton hoezen of ander bedtextiel? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Slaapkamerweb

10/10

Linnenkast besteld. No-nonsense mentaliteit bij deze firma: dit is wat je kunt krijgen, voor deze prijs. Punt. Prima kwaliteit kast, stevig en degelijk. Werd netjes in elkaar gezet door twee vriendelijke monteurs. Rommel werd ook netjes weer meegenomen. Besloten tot aankoop bij deze winkel na...

Fam. Koelewijn

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Slaapkamerweb introduceert een nieuwkomer onder de logeerbedden en boxspring bedden: de Boxtwin. Dit logeerbed bestaat een boxspring onderschuif- combinatie

» Lees verder
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen


Tel 0575 - 51 41 49 Tel 0575 - 51 41 49

Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  10 /10
Op basis van: 422 beoordelingen.
© 2008 - 2017 Slaapkamerweb | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken