Moltonhoezen

Optimale bescherming voor een uw matrassen en kussens? Laat dat maar aan onze moltonhoezen over! Onze moltonhoezen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn te bestellen in diverse afmetingen en in verschillende hoekhoogtes, zodat deze ook om de dikkere matrassen past! 

Welke moltonhoes zoekt u?

Graag helpen wij u, uw matras of kussen te beschermen met een moltonkussensloop. Daarom hebben wij deze in verschillende soorten en maten. Welke is passend voor u en uw matras of kussen?


Keuzehulp voor de diverse moltonhoezen

Een moltonhoes die aansluit bij uw wensen en matras en/-of kussen doet zijn werk het beste. Daarom vindt u hier wat meer informatie om de juiste moltoenhoes te kunnen bestellen.  

Welke molton hoeslakens vindt u in ons assortiment?

Door de elastische hoeken van onze moltonhoezen en de keuze uit verschillende afmetingen en hoekhoogten vindt u altijd een molton die om uw matras past. Mocht u een waterdichte matrasbeschermer zoeken, kunt u ook bij ons een waterdichte molton bestellen. Uiteraard is deze ook mogelijk in verschillende breedte en lengtematen. Wij hebben ook speciale molton kussenslopen in ons assortiment, deze hebben dezelfde werking voor uw kussen, als deze voor uw matras hebben; extra bescherming en een goede hygiëne voor uw kussen(s)!

In onze webshop vindt u alle standaardmaten voor moltonhoezen. U kunt kiezen voor de breedtematen uit 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm breed. Deze maten zijn allemaal leverbaar in 200, 210 of 220 cm lang. De enige uitzondering is de breedtemaat 70 centimeter. Deze is alleen leverbaar in 200 cm. 

De moltonhoezen met een hoekhoogte van 25 cm zijn het meest geschikt voor matrassen met een maximale hoekhoogte tot 21 cm. Heeft u een matras met een hogere hoekhoogte? Dan kunt u het beste kiezen voor de luxe molton met een hoekhoogte van 40 cm, die geschikt is voor matrassen met een hoekhoogte tot maar liefst 35 cm. Deze hoogte is vaak ook geschikt om uw matras en topmatras samen op te maken.

Uiteraard hebben wij ook speciale moltonhoezen voor topmatrassen en splittopmatrassen, deze zijn voorzien van de juiste pasvorm en hoogte voor deze type matrassen! 

Als u een molton voor uw waterbed zoekt, is het verstandig een moltonhoes te kiezen die goed aansluit. Heeft u een hardside waterbed of softside met normale hoek? Dan raden wij onze Hoge Moltonhoes aan. Heeft u een sofsidewaterbed met een split in de schuimranden? Kies in dat geval onze Standaard Moltonhoes voor de beste pasvorm!

Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Dit is wat u moet weten over onze molton hoeslakens

Bij Slaapkamerweb hebben we hoogwaardige kwaliteit van 100% katoen (met uitzondering van de waterdichte variant) moltonhoezen in ons assortiment die u kunt wassen op 60 graden en kunt drogen in de droogtrommel. Al onze molton hoeslakens zijn voorzien van een elastische hoek die gemakkelijk om de (verschillende) hoek(hoogt)en kunt trekken. 


Moltonhoezen in alle soorten en maten

Wij hebben moltonhoezen voor topmatrassen en splittopmatrassen en molton kussenslopen en waterdichte moltons in ons assortiment. Op deze manier kunt u alle type matrassen en ook kussens voorzien van een optimale bescherming en steeds hygiënisch en fris kunt slapen!

Verleng de levensduur van uw matras en hoofdkussen

Wist u dat naast een goede bescherming het gebruik van een molton de levensduur van uw matras en kussen verlengd

Matrasbeschermers gratis thuisbezorgd

Bestelt u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer dan beddengoedkussens of dekbedden? Dan bezorgen wij bestelling gratis (op een aantal uitzonderingen na)!

  • Snelle levering mits voorradig
  • Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed 

Uw bestelling volgen met Track&Trace 

Als de door u gekozen matrasbeschermers bij ons op voorraad zijn, dan betekent dit, dat u uw bestelling al binnen een paar dagen, of zelfs één dag na uw bestelling bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Waarom wij een molton adviseren

Ieder mens transpireert s’ nachts en verliest huidschilfers, een moltonhoes heeft alles in huis om vocht optimaal op te nemen. Daarnaast houdt het 'viezigheid' tegen wat zich zo niet in het matras zal gaan nestelen. Met een maandelijkse wasbeurt van de moltonhoes houdt u uw bed hygiënisch schoon en beschermt u uw matras optimaal. Een moltonhoes kunt u namelijk gewoon op 60°C wassen en zonder zorgen in de droogtrommel stoppen.

>> Lees meer over de werking van een molton in dit blogartikel 


Komt u er niet uit, of heeft u nog vragen? Neem contact met één van onze specialistische medewerkers op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Kijk ook eens naar: