golf
Sorteren:

Dit is wat u moet weten over onze molton hoeslakens

Een molton hoeslaken is een hoeslaken van een dikke kwaliteit katoenen stof die op een speciale manier wordt geweven, hierdoor ontstaan geruwde vezels die goed vocht absorberen en warmte isoleren. Al onze molton hoeslakens zijn voorzien van een elastische hoek die gemakkelijk om de (verschillende) hoek(hoogt)en kunt trekken. 

Door het gebruik van een moltonhoes wordt de levensduur van uw matras verlengd. Ieder mens transpireert s’ nachts en verliest huidschilfers. Het vocht en de huidschilfers komen als u geen hoes gebruikt in uw matras terecht. Gebruikt u wel een hoes, dan komt het vocht daarin. Een moltonhoes kunt u gewoon op 60°C wassen en zonder zorgen in de droogtrommel stoppen. Met een maandelijkse wasbeurt van de moltonhoes houdt u uw bed hygiënisch en beschermt u uw matras optimaal.

Welke molton hoeslakens vindt u in ons assortiment?

Bij Slaapkamerweb hebben we alleen hoogwaardige 100% katoenen kwaliteit moltonhoezen in ons assortiment. Deze molton hoeslakens zijn voorzien van elastische hoeken in verschillende hoekhoogten, zodat deze altijd mooi om uw matras past, mits u de jusite molton kiest. Mocht u een waterdichte matrasbeschermer zoeken, kunt u ook bij ons een waterdichte molton bestellen. Uiteraard is deze ook mogelijk in verschillende breedte en lengtematen. 

In onze webshop vindt u alle standaardmaten voor moltonhoezen. U kunt kiezen voor de breedtematen uit 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm breed. Deze maten zijn allemaal leverbaar in 200, 210 of 220 cm lang. De enige uitzondering is de breedtemaat 70 centimeter. Deze is alleen leverbaar in 200 cm. 

De moltonhoezen met een hoekhoogte van 25 cm zijn het meest geschikt voor matrassen met een maximale hoekhoogte tot 21 cm. Heeft u een matras met een hogere hoekhoogte? Dan kunt u het beste kiezen voor de luxe molton met een hoekhoogte van 40 cm, die geschikt is voor matrassen met een hoekhoogte tot maar liefst 35 cm. Deze hoogte is vaak ook geschikt om uw matras en topmatras samen op te maken. Uiteraard hebben wij ook speciale moltonhoezen voor topmatrassen en splittopmatrassen, deze zijn voorzien van de juiste pasvorm en hoogte voor deze type matrassen! Ook kunt u de hoeslakens op waterbedden gebruiken.

Als u een molton voor uw waterbed zoekt, is het verstandig een moltonhoes te kiezen die goed aansluit. Heeft u een hardside waterbed of softside met normale hoek? Dan raden wij onze Hoge Moltonhoes aan. Heeft u een sofsidewaterbed met een split in de schuimranden? Kies in dat geval onze Standaard Moltonhoes voor de beste pasvorm!

Komt u er niet uit? Spreek ons dan aan via de chat, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Wij hebben ook speciale molton kussenslopen in ons assortiment, deze hebben dezelfde werking voor uw kussen, als deze voor uw matras hebben; extra bescherming en een goede hygiëne voor uw kussen(s)!

* Snelle levering van uw moltonhoezen

Als het door u gekozen moltonhoes of eventueel ander beddengoed gewoon bij ons op voorraad is, dan betekent dit, dat u uw bestelling al binnen een paar dagen, of zelfs één dag na uw bestelling bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u altijd een Track&Trace code van ons, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen!  

Tevens is de bezorging van uw bestelling bij een bedrag vanaf € 50,- aan beddengoed (op een aantal uitzonderingen na) gratis!