Slaapkamerkasten

De slaapkamerkasten van Slaapkamerweb zijn zeer praktisch en stijlvol. In onze webshop vindt u een breed assortiment kasten in verschillende types: zweefdeurkasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Binnen ons aanbod vindt u slaapkamerkasten met verschillende uitstralingen. Kiest u voor een klassieke houten kast of voor een strakke, moderne slaapkamerkast van hoogglans materialen? Wel of geen spiegeldeuren? Dankzij talrijke keuze-opties bepaalt u het helemaal zelf.

Slaapkamerkast op maat

Uniek bij Slaapkamerweb is dat u voor elke slaapkamerkast volop keuze heeft in stijlen, maten en materialen. U kunt de slaapkamer kast volledig afstemmen op uw individuele wensen en uw interieur. Maar dat is nog niet alles. Ook het interieur van uw nieuwe kledingkast kunt u volledig afstemmen op uw wensen. Planken, roedes en ladeblokken plaatst u exact daar waar u dat handig vindt. Ook zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld pantalonhouders en schoenenrekken. Bij Slaapkamerweb stelt u zelf een slaapkamerkast op maat samen, voor de prijzen van een standaard kast.

Uw kast wordt gratis thuisbezorgd

gratis montage

Bij bestellingen vanaf € 400,- bezorgen wij uw nieuwe kast gratis bij u thuis, tot in de slaapkamer! Daarbij verzorgen we gelijk ook een professionele montage van uw slaapkamerkast. Onze medewerkers kennen onze kledingkasten door en door en hebben de kast in een mum van tijd staan op de plek waar u hem wenst. Ideaal!

Bent u nieuwsgierig naar onze slaapkamerkasten? Bekijk ze hieronder of kom langs in de toonzaal.

 

Productaanbod slaapkamerkasten

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

In mijn slaapkamer staat op dit moment een zweefdeurkast van de Impact Line serie. De kast is prachtig en ik ben er erg blij mee. Naast de kwaliteit van de kast wil ook de complimenten overbrengen naar de twee mannen die de kast bij mij in de slaapkamer geplaatst hebben. Door mijn eigen schuld had ik niet gezien dat er minimaal 5cm aan beide kanten van de kast vrij moest zijn voor montage. Dit was dus ook niet het geval. Nu hadden de monteurs meteen kunnen zeggen dat de plaatsing niet mogelijk was, maar gelukkig namen zij de uitdaging aan. En met succes. Dit is niet vanzelfsprekend en laat zien dat er gekeken wordt naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Dat is service waar ik van hou en welke ik zeer waardeer. Door de goede prijs van de kast, de afhandeling na betaling en de kwaliteit van montage heb ik een zeer goede ervaring met slaapkamerweb.nl en kan het daarom ook iedereen aanraden met hun zaken te doen.

 

Sven Beukema uit Purmerend  

 

Absolute aanrader! Van informatie vragen tot bestellen tot levering....strak geregeld en zeer klantgericht. Wij zijn heel blij met onze kast!

 

Jacqueline uit Montfoort  

 

» Lees alle referenties