Matras aanbiedingen

Een betaalbaar matras voor een scherpe prijs? Hier vindt u de matrassen van Slaapkamerweb die in de aanbieding zijn. Matrassen van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. 

Goedkope matras kopen? Bekijk onze aanbiedingen

Op zoek naar een of meerdere betaalbare of goedkope matrassen, of gewoon naar een goede aanbieding voor een hoogwaardig matras? Op deze pagina heeft Slaapkamerweb alle matrasaanbiedingen bij elkaar. Een overzichtelijke pagina vol extra scherp geprijsde matrassen dus! Slaapkamerweb is uw online slaapkamerspeciaalzaak. Dat betekent dat wij altijd een hoogwaardig en volledig assortiment voeren. U kunt bij ons terecht voor alle gangbare matrassoorten: polyetherkoudschuimtraagschuimlatex en pocketvering matrassen bieden we u graag voor een scherpe prijs. 

Aanbieding: Gratis bezorging vanaf € 200,-

Komt uw bestelling van een matras boven 200 euro? Dan is de bezorging van uw nieuwe matras helemaal gratis. Desgewenst leggen we uw nieuwe matras kosteloos in uw bed. Bestelt u bij Slaapkamerweb ook uw lattenbodem(s) en bed? Dan is de professionele montage, bij besteding vanaf een bedrag van 400 euro, ook geheel kosteloos! Bekijk hieronder onze matras aanbiedingen!

Matrassen in alle maten

Veel webshops en zelfs de IKEA leveren alleen de meest gangbare matrasmaten. Meestal is de keuze beperkt tot maten zoals 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Zelfs de standaard maat voor twijfelaars, 120x200 centimeter, bieden veel webshops niet aan. Slaapkamerweb doet dat anders: wij bieden voor iedereen én voor elk bed de juiste maat. Dat betekent dat u keuze heeft uit breedtematen van 70 tot 200 centimeter. En ook wat de lengte betreft zit u bij ons helemaal goed: zelfs op matras aanbiedingen kunt u kiezen uit een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter!

Proefliggen?

Wil u de matrassen graag uitproberen en eerst proefliggen? Dat is uiteraard mogelijk. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. We geven u graag een gedegen advies over het matras dat bij u past. U kunt erop rekenen dat ons assortiment altijd scherp is geprijsd: onze prijzen liggen ca. 30% lager dan in een winkel!

Kijk ook eens naar: