Matras aanbiedingen

Op zoek naar een of meerdere betaalbare of goedkope matrassen, of gewoon naar een goede aanbieding voor een hoogwaardig matras? Op deze pagina heeft Slaapkamerweb alle matras aanbiedingen voor u gebundeld. Een overzichtelijke pagina vol extra scherp geprijsde matrassen. 

Slaapkamerweb is uw online slaapkamer speciaalzaak. Dat betekent dat wij altijd een hoogwaardig en volledig assortiment voeren. U kunt bij ons terecht voor alle gangbare matrassoorten: polyether, koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering matrassen bieden we u graag voor een scherpe prijs.

Wilt u de matrassen graag proefliggen? Dat is uiteraard mogelijk. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen. We geven u graag een gedegen advies over het matras dat bij u past. U kunt erop rekenen dat wij altijd scherp zijn geprijsd: onze prijzen liggen ca. 30% lager dan in een winkel!
 

Aanbieding: Gratis bezorging vanaf € 200,-

Komt uw bestelling van een matras (eventueel in combinatie met een bedbodem) boven € 200,-? Dan is de bezorging van uw nieuwe matras helemaal gratis. Onze medewerkers leggen het matras desgewenst voor u op uw bed. Bestelt u ook producten die gemonteerd moeten worden? Dan is de bezorging & montage helemaal gratis bij een bestelling vanaf € 400. Bekijk hieronder onze matras aanbiedingen!

 

Producten binnen Matras aanbiedingen

Matrassen in alle maten

Veel webshops en zelfs de IKEA leveren alleen de meest gangbare matrasmaten. Meestal is de keuze beperkt tot maten zoals 90x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Zelfs de standaard maat voor twijfelaars, 120x200 centimeter, bieden veel webshops niet aan. Slaapkamerweb doet dat anders: wij bieden voor iedereen én voor elk bed de juiste maat. Dat betekent dat u keuze heeft uit breedtematen van 70 tot 200 centimeter. En ook wat de lengte betreft zit u bij ons helemaal goed: zelfs op matras aanbiedingen kunt u kiezen uit een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter!