Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn vanwege de schuifdeuren praktisch en ruimtebesparend. Ideaal voor de kleinere slaapkamer. Kies de schuifdeurkast die u mooi vindt, stel hem op maat samen in de kleur en afmeting van uw wens, en laat hem door ons bezorgen én monteren.

Nieuwe schuifdeurkast kopen? Ruim aanbod bij Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb vindt u schuifdeurkasten in diverse kleuren en maten tegen een scherpe prijs! Doordat de deuren langs elkaar schuiven en niet naar buiten toe draaien, is dit type kast ruimtebesparend! Een schuifdeurkast is dan ook uitermate geschikt voor kleine(re) ruimtes. De schuifdeurkasten van Slaapkamerweb kunt u voorzien van diverse accessoires en kastverlichting naar keuze. Denk hierbij aan een pantalonhouder, verlichting of kastdeurremmen voor geruisloos gebruik. Een schuifdeurkast heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Praktisch
  • Ruimtebesparend
  • Ideaal voor kleine slaapkamers

Kies voor een schuifdeurkast op maat

U kunt kiezen voor een standaardindeling van de kledingkast of een schuifdeurkast op maat. In geval van een schuifdeurkast op maat bepaalt u helemaal zelf het interieur van de kast. U kiest dan bijvoorbeeld waar de legplanken en roedes komen. Ook kunt u talrijke andere accessoires in uw schuifdeurkast op maat verwerken, zoals een ladeblok, pantalonhouder en schoenenrek. Zelfs een kledinglift behoort tot de mogelijkheden. Ook in kleur en materiaal is er volop keuze voor uw schuifdeurkast op maat. Als u kiest voor een kledingkast uit onze webshop, bent u ervan verzekerd dat deze geheel aan uw wensen voldoet.

Schuifdeurkasten gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Vanaf een bestelling vanaf 400,- bezorgt en monteert Slaapkamerweb.nl uw schuifdeurkast gratis bij u thuis. Hiermee bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat proffesioneel wordt opgebouwd. Dit scheelt u vaak uren werk. We maken het u graga gemakkelijk om een nieuwe kast te kopen. Bestel vandaag nog uw schuifdeurkast op maat!

Veelgestelde vragen over schuifdeurkasten

Een schuifdeurkast bestaat uit schuifdeuren. Hierdoor bespaart u veel ruimte omdat de deuren niet naar buiten openslaan. Een schuifdeurkast is daardoor erg praktisch. Heeft u een kleine slaapkamer? Kies dan voor een schuifdeurkast of zweefdeurkast.

In onze webshop vindt u onderscheid in kledingkasten met schuifdeuren en [zweefdeuren](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/zweefdeurkasten). Bij een schuifdeur kledingkast hangt de deur in de kast en bij een zweefdeurkast hangt de deur voor de kast. Veel mensen vinden kledingkasten met zweefdeuren mooier omdat deze strakker zijn: je ziet bij zweefdeurkasten namelijk enkel de deuren en geen rand. Toch kennen schuifdeurkasten één belangrijk voordeel: er kan minder stof in komen. Beide soorten kledingkasten zijn populair omdat ze slechts een beperkte hoeveelheid ruimte innemen en geen belemmering vormen in het looppad.

Bij alle schuifdeurkasten van Slaapkamerweb zijn de deuren opgehangen in de bovenrail. Dit zorgt ervoor dat de deuren fijn te gebruiken zijn én blijven, zelfs na vele jaren. Veel concurrenten verkopen nog schuifdeurkasten waarbij de deur rolt op wieltjes in de onderrail. Dit systeem is veel gevoeliger voor vastlopen. Met een kast van Slaapkamerweb hoeft u zich daarover geen zorgen te maken!

Kijk ook eens naar:


Slaapkamerweb
CBW Erkend
Beoordeling: 9.8 door 726 klanten.

veilig betalen met iDeal of overboeken