Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten zijn vanwege de schuifdeuren praktisch en ruimtebesparend. Ideaal voor de kleinere slaapkamer. Kies de schuifdeurkast die u mooi vindt, stel hem op maat samen in de kleur en afmeting van uw wens, en laat hem door ons bezorgen én monteren.

Nieuwe schuifdeurkast kopen? Gratis bezorging en montage bij Slaapkamerweb

Bij Slaapkamerweb vindt u schuifdeurkasten in diverse kleuren en maten tegen een scherpe prijs! Doordat de deuren langs elkaar schuiven en niet naar buiten toe draaien, is dit type kast ruimtebesparend! Een schuifdeurkast is dan ook uitermate geschikt voor kleine(re) ruimtes. De schuifdeurkasten van Slaapkamerweb kunt u voorzien van diverse accessoires en kastverlichting naar keuze. Denk hierbij aan een pantalonhouder, verlichting of kastdeurremmen voor geruisloos gebruik.

Voordelen schuifdeurkast

Een schuifdeurkast heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Praktisch en flexibel
  • Ruimtebesparend
  • Ideaal voor kleine slaapkamers

Diverse stijlen, kleuren en materialen

Bij Slaapkamerweb heeft u een ruime keuze aan stijlen, kleuren en materialen schuifdeurkasten. Van smalle tot grote schuifdeurkasten, maar ook:

Schuifdeurkast met spiegel

Schuifdeurkasten met spiegels zijn enorm populair op dit moment. Kies uit een schuifdeurkast geheel met spiegel of met één spiegelpaneel. Tijdens het samenstellen kunt u zelf kiezen hoeveel en waar u spiegels wilt op uw nieuwe schuifdeurkast.

Schuifdeurkast zwart of wit

Schuifdeurkasten volledig in zwart of wit zijn ook erg in trek. Zwarte en witte schuifdeurkasten geven een moderne en strakke uitstraling. Zeer geschikt in de moderne slaapkamer.

Schuifdeurkast van hout

Bent u meer van de landelijke en klassieke stijlen? Kies dan voor een schuifdeurkast van hout. De houten uitstraling geeft een rustgevende en zachte uitstraling in uw slaapkamer.

Schuifdeurkast op maat: Zelf maken naar wens

U kunt kiezen voor een standaardindeling van de kledingkast of een schuifdeurkast op maat. In geval van een schuifdeurkast op maat bepaalt u helemaal zelf het interieur van de schuifdeurkast. U kiest dan bijvoorbeeld waar de legplanken en roedes komen.

Ook kunt u talrijke andere accessoires in uw schuifdeurkast op maat verwerken, zoals een ladeblok, pantalonhouder en schoenenrek. Zelfs een kledinglift behoort tot de mogelijkheden. Ook in kleur en materiaal is er volop keuze voor uw schuifdeurkast op maat. Als u kiest voor een kledingkast uit onze webshop, bent u ervan verzekerd dat deze geheel aan uw wensen voldoet.

Schuifdeurkasten gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Wilt u een goedkope schuifdeurkast kopen van hoge kwaliteit en lange levensduur? Kies dan uit de populaire schuifdeurkasten van Slaapkamerweb. Ook profiteert u van: 

  • Vanaf 400.- gratis bezorging en montage
  • Populaire stijlen, kleuren en materialen
  • Schuifdeurkast op maat: Zelf maken naar wens
  • Klanten geven ons een 9.8!

Bestellen bij Slaapkamerweb is eenvoudig, betrouwbaar en persoonlijk. U kunt er op vertrouwen dat wij de klus voor u klaren: van bezorging tot montage! Niets voor niets geven klanten ons een 9.8!

Veelgestelde vragen over schuifdeurkasten

De prijs van uw nieuwe schuifdeurkast op maat bepaalt u zelf. Stel eenvoudig uw kast samen en u ziet direct de prijs.

In onze webshop vindt u onderscheid in kledingkasten met schuifdeuren en [zweefdeuren](https://www.slaapkamerweb.nl/kledingkasten/zweefdeurkasten). Bij een schuifdeur kledingkast hangt de deur in de kast en bij een zweefdeurkast hangt de deur voor de kast. Veel mensen vinden kledingkasten met zweefdeuren mooier omdat deze strakker zijn: je ziet bij zweefdeurkasten namelijk enkel de deuren en geen rand. Toch kennen schuifdeurkasten één belangrijk voordeel: er kan minder stof in komen. Beide soorten kledingkasten zijn populair omdat ze slechts een beperkte hoeveelheid ruimte innemen en geen belemmering vormen in het looppad.

Bij alle schuifdeurkasten van Slaapkamerweb zijn de deuren opgehangen in de bovenrail. Dit zorgt ervoor dat de deuren fijn te gebruiken zijn én blijven, zelfs na vele jaren. Veel concurrenten verkopen nog schuifdeurkasten waarbij de deur rolt op wieltjes in de onderrail. Dit systeem is veel gevoeliger voor vastlopen. Met een kast van Slaapkamerweb hoeft u zich daarover geen zorgen te maken!

Een schuifdeurkast bestaat uit schuifdeuren. Hierdoor bespaart u veel ruimte omdat de deuren niet naar buiten openslaan. Een schuifdeurkast is daardoor erg praktisch. Heeft u een kleine slaapkamer? Kies dan voor een schuifdeurkast of zweefdeurkast.

Ja, met onze kastentool kunt u zelf uw schuifdeurkast maken. Zo kunt u de buitenkant en binnenkant volledig samenstellen.

Ja, bij Slaapkamerweb wordt elke kledingkast gratis bezorgd en gemonteerd. Ook uw nieuwe schuifdeurkast op maat. Ook wordt uw kast gratis door vakmensen in elkaar gezet.
Kijk ook eens naar: