Schuifdeurkasten

Bij Slaapkamerweb.nl vindt u schuifdeurkasten in diverse kleuren en maten tegen een scherpe prijs! Bovendien wordt uw schuifdeurkast gratis thuis bezorgd én gratis gemonteerd. Door de schuifdeuren is deze kast ruimtebesparend, openslaande deuren zijn immers verleden tijd. Een schuifdeurkast is dan ook uitermate geschikt voor kleine ruimtes. De schuifdeurkasten van Slaapkamerweb kunt u voorzien van diverse accessoires naar keuze. Denk hierbij aan een schoenenrek, verlichting en kastdeurremmen voor geruisloos gebruik. Zoekt u toch een ander soort kledingkast? Op onze site vindt u een ruim aanbod stijlvolle kledingkasten.

Schuifdeurkasten gratis thuisbezorgd

gratis montage en bezorgingVanaf een bestelling vanaf 400,- bezorgt en monteert Slaapkamerweb.nl uw schuifdeurkast gratis bij u thuis. Hiermee bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat profesioneel wordt opgebouwd tegen een scherpe prijs. Dit scheelt u vaak uren werk. De kans dat u zelf iets beschadigt bij het opbouwen van uw nieuwe kledingkast is verleden tijd. Bestel vandaag nog uw schuifdeurkast op maat!

 

Producten binnen Schuifdeurkasten

Schuifdeurkast of zweefdeurkast?

In onze webshop vindt u onderscheid in kledingkasten met schuifdeur en zweefdeur. Bij een schuifdeur kledingkast hangt de deur in de kast en bij een zweefdeurkast hangt de deur voor de kast. Veel mensen vinden kledingkasten met zweefdeuren mooier omdat deze strakker zijn: je ziet bij zweefdeurkasten namelijk enkel de deuren en geen rand. Toch kennen schuifdeurkasten één belangrijk voordeel: er kan minder stof in komen. Beide soorten kledingkasten zijn populair omdat ze slechts een beperkte hoeveelheid ruimte innemen en geen belemmering vormen in het looppad. 

Bij alle schuifdeurkasten van Slaapkamerweb zijn de deuren opgehangen in de bovenrail. Dit zorgt ervoor dat de deuren fijn te gebruiken zijn én blijven, zelfs na vele jaren. Veel concurrenten verkopen nog schuifdeurkasten waarbij de deur rolt op wieltjes in de onderrail. Dit systeem is veel gevoeliger voor vastlopen. Met een kast van Slaapkamerweb hoeft u zich daarover geen zorgen te maken!

Kies voor een schuifdeurkast op maat

U kunt kiezen voor een standaardindeling van de kledingkast of een schuifdeurkast op maat. In geval van een schuifdeurkast op maat bepaalt u helemaal zelf het interieur van de kast. U kiest dan bijvoorbeeld waar de legplanken en roedes komen. Ook kunt u talrijke andere accessoires in uw schuifdeurkast op maat verwerken, zoals een ladeblok, pantalonhouder en schoenenrek. Zelfs een kledinglift behoort tot de mogelijkheden. Ook in kleur en materiaal is er volop keuze voor uw schuifdeurkast op maat. Als u kiest voor een kledingkast uit onze webshop, bent u ervan verzekerd dat deze geheel aan uw wensen voldoet.

Ervaringen van schuifdeurkasten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met de schuifdeurkasten van Slaapkamerweb.nl? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

We hebben een kast van 3 meter breed en 2,35 meter hoog besteld bij slaapkamerweb.nl. We zijn zeer tevreden, bij bestelling een duidelijk beeld van de indeling. Bezorging en montage is compleet na tevredenheid verlopen, erg snel en laten alles netjes en opgeruimd achter. Van ons krijgen ze een dikke pluim!

Jeroen uit Doetinchem

Wat een professionals! Kwamen op tijd en binnen 1 uur een 3 deursslaapkamerkast met schuifdeuren in elkaar gezet. Hadden nog betere suggesties voor de indeling. Namen alle troep mee en gingen weer snel verder. Helemaal TOP. Een adres om door te geven.

Leliveld uit Zoetermeer
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken