golf
Sorteren:

Schuifdeurkast of zweefdeurkast?

In onze webshop vindt u onderscheid in kledingkasten met schuifdeur en zweefdeur. Bij een schuifdeur kledingkast hangt de deur in de kast en bij een zweefdeurkast hangt de deur voor de kast. Veel mensen vinden kledingkasten met zweefdeuren mooier omdat deze strakker zijn: je ziet bij zweefdeurkasten namelijk enkel de deuren en geen rand. Toch kennen schuifdeurkasten één belangrijk voordeel: er kan minder stof in komen. Beide soorten kledingkasten zijn populair omdat ze slechts een beperkte hoeveelheid ruimte innemen en geen belemmering vormen in het looppad. 

Bij alle schuifdeurkasten van Slaapkamerweb zijn de deuren opgehangen in de bovenrail. Dit zorgt ervoor dat de deuren fijn te gebruiken zijn én blijven, zelfs na vele jaren. Veel concurrenten verkopen nog schuifdeurkasten waarbij de deur rolt op wieltjes in de onderrail. Dit systeem is veel gevoeliger voor vastlopen. Met een kast van Slaapkamerweb hoeft u zich daarover geen zorgen te maken!

Kies voor een schuifdeurkast op maat

U kunt kiezen voor een standaardindeling van de kledingkast of een schuifdeurkast op maat. In geval van een schuifdeurkast op maat bepaalt u helemaal zelf het interieur van de kast. U kiest dan bijvoorbeeld waar de legplanken en roedes komen. Ook kunt u talrijke andere accessoires in uw schuifdeurkast op maat verwerken, zoals een ladeblok, pantalonhouder en schoenenrek. Zelfs een kledinglift behoort tot de mogelijkheden. Ook in kleur en materiaal is er volop keuze voor uw schuifdeurkast op maat. Als u kiest voor een kledingkast uit onze webshop, bent u ervan verzekerd dat deze geheel aan uw wensen voldoet.