Kastinterieur schuifdeurkasten

Richt uw schuifdeurkast helemaal in zoals u dat wilt met onze schuifdeuraccessoires. Van legplanken, roedes en lades tot aan kledingliften en kastvakverdelers. In onze webshop vindt u diverse producten die u helpen om uw gewenste kastindeling te realiseren. De indeling van uw schuifdeurkast kunnen wij aanpassen op uw eigen wensen zodat de kast u van alle gemakken zal voorzien.

Schuifdeurkast zelf inrichten naar wens

Zoals de naam het al zegt zijn schuifdeurkasten voorzien van schuifdeuren. De deuren van deze kasten vallen binnen de kast waardoor stof niet in de kast kan komen, zo blijven uw spullen schoon en stofvrij. Een bijkomend voordeel van deze kasten is dat de deuren geen extra ruimte in beslag nemen zoals dat wel het geval is bij draaideurkasten.

Kleding opvouwen of ophangen?

Schuifdeurkasten zijn op verschillende manieren in te delen. Zo kunt u de kast voorzien van verschillende planken om meer opbergruimte te creëren. U kunt bij onze schuifdeurkasten zelf aangeven hoeveel planken u wilt hebben en in welk kastdeel u deze gemonteerd wilt hebben. Vindt u het prettiger om uw kleding op te hangen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een roede of een pantalonhouder te laten monteren.

Dankzij de verschillende mogelijkheden die deze kasten hebben wordt men van alle gemakken voorzien. Het plaatsen van lades in een schuifdeurkast behoort ook tot de mogelijkheden van deze kast. Wel is het hierbij belangrijk om te weten dat dit niet in alles kastdelen mogelijk is omdat de schuifdeuren een gedeelte van de kast overlappen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die er voor u zijn.

Gratis bezorging

Roedes en planken zijn bij Slaapkamerweb altijd op voorraad en kunnen dan ook al binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgd worden. Bij een bestelling onder de € 50 betaalt u slechts € 3,95 pakket verzendingskosten. Boven de € 50 is de pakketverzending gratis.

Kijk ook eens naar: