Tweepersoonsbed 180x200

Een tweepersoonsbed van 180x200 centimeter is heerlijk ruim en biedt meer dan voldoende ruimte om met twee personen comfortabel te kunnen slapen. Ideaal voor mensen met voldoende ruimte in hun slaapkamer om een bed van deze breedte ook goed kwijt te kunnen. Is uw slaapkamer iets kleiner, dan kunt u ook één maatje smaller overwegen: een tweepersoonsbed van 160x200.

Slaapkamerweb vindt het belangrijk om bedden, lattenbodems en matrassen aan te bieden in elke denkbare maat. De tweepersoonsbedden in onze webshop zijn leverbaar in een veelvoud aan maten, waaronder 180x200. Wist u dat deze bedden ook leverbaar zijn in diverse lengtematen? Bedden van 180 centimeter breed kunnen wij bijvoorbeeld ook leveren in een lengte van 190, 210 of 220 centimeter. Voor een goede nachtrust kiest u een bed dat circa 20 centimeter langer is dan uzelf. Bij een lengte van circa 1,90 meter is dus een bed van 180x210 centimeter ideaal.

Uw 180x200 bed gratis thuisbezorgd

Besteedt u voor tenminste € 400,- in onze webshop? Uw tweepersoons bed van 180x200 centimeter wordt gratis bezorgd tot in de slaapkamer. Daarbij verzorgen onze eigen medewerkers gelijk een professionele montage van uw nieuwe bed. Bij slaapkamerweb bestelt u dus geen bouwpakket, maar een kant en klaar bed waarop u 's avonds heerlijk in slaap kunt vallen. Wat een luxe!

Bed 180x200

Productaanbod tweepersoonsbed 180x200

Toebehoren bij uw tweepersoonsbed

Uw tweepersoonsbed van 180x200 centimeter is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Onmisbaar zijn in elk geval de bedbodem en het matras. Voor een tweepersoonsbed gebruikt u altijd twee bedbodems. In het geval van een tweepersoonsbed van 180x200 cm zijn dat dus twee losse bodems van 90x200 centimeter. Deze maat is volop verkrijgbaar: het is de standaardmaat van een eenpersoonsbed. De meeste mensen kiezen voor een lattenbodem. Een goede lattenbodem is voor veel verschillende soorten matrassen heel geschikt.

Daarnaast het matras. Sommige mensen zweren bij één groot matras, maar geloof ons: een matras van 180x200 centimeter is behoorlijk onhandelbaar. Dit levert u een aantal nadelen op: het matras past bijvoorbeeld niet of erg moeilijk door het trappengat wanneer u slaapt op een verdieping. Ook het keren van het matras (belangrijk voor uw hygiëne en de levensduur van het matras) is met een matras van 180x200 centimeter een grote uitdaging. Dat zijn alvast twee redenen om te kiezen voor matrassen van 90x200 centimeter. Tot slot: gebruikt u handverstelbare of elektrisch verstelbare bedbodems, dan wilt u deze graag afzonderlijk van elkaar kunnen gebruiken en adviseren wij sowieso te kiezen voor twee losse matrassen op uw tweepersoonsbed.

Misschien heeft u al bedbodems en/of matrassen die u graag wilt meenemen vanaf uw huidige bed in dezelfde maat. Of misschien schaft u ze graag nieuw aan. In dat geval kunt u baat hebben bij de volgende pagina's:

Reviews

Vandaag is ons nieuwe bed van slaapkamerweb geleverd, we zijn er erg blij mee! De monteurs hebben het bed snel in elkaar gezet, en waren bovendien ook erg vriendelijk. Vanwege Corona was de levertijd wat langer (8 weken), maar alle communicatie verliep goed & soepel. Een aanrader!

T. uit Rotterdam

Begin dit jaar werd onze nieuwe Royal schuifdeurkast geleverd en gemonteerd. Dit alles keurig zoals afgesproken: op tijd, klantvriendelijk, verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Deze kast beviel zo goed dat we ook besloten hebben om een bijpassend bed met nachtkastjes te bestellen. Ook dit werd weer keurig geleverd.
Deze keer was er een beschadiging aan een nachtkastje wat ik later op de middag opmerkte.
Na contact met slaapkamerweb is dit prima voor elkaar gemaakt door deze te ruilen voor een nieuwe. Super service

Jennita uit Geesbrug

Fantastisch houten bed uitgezocht met witte kast met melkwitte glazen deuren. Vriendelijk geholpen en vakkundig geplaatst. Nette vakkundige monteurs. Waar voor je geld!
Aan te bevelen!
Ze maken waar wat er beloofd wordt!!!

Anja uit Andelst

Bezorgd zoals afgesproken, netjes in elkaar gezet en super tevreden met heel mooi bed!

Evelien Griens uit Swalmen
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken