tweepersoonsbed 180x200
golf

Productaanbod tweepersoonsbed 180x200

sort icon

Toebehoren bij uw tweepersoonsbed

Uw tweepersoonsbed van 180x200 centimeter is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires. Onmisbaar zijn in elk geval de bedbodem en het matras. Voor een tweepersoonsbed gebruikt u altijd twee bedbodems. In het geval van een tweepersoonsbed van 180x200 cm zijn dat dus twee losse bodems van 90x200 centimeter. Deze maat is volop verkrijgbaar: het is de standaardmaat van een eenpersoonsbed. De meeste mensen kiezen voor een lattenbodem. Een goede lattenbodem is voor veel verschillende soorten matrassen heel geschikt.

Daarnaast het matras. Sommige mensen zweren bij één groot matras, maar geloof ons: een matras van 180x200 centimeter is behoorlijk onhandelbaar. Dit levert u een aantal nadelen op: het matras past bijvoorbeeld niet of erg moeilijk door het trappengat wanneer u slaapt op een verdieping. Ook het keren van het matras (belangrijk voor uw hygiëne en de levensduur van het matras) is met een matras van 180x200 centimeter een grote uitdaging. Dat zijn alvast twee redenen om te kiezen voor matrassen van 90x200 centimeter. Tot slot: gebruikt u handverstelbare of elektrisch verstelbare bedbodems, dan wilt u deze graag afzonderlijk van elkaar kunnen gebruiken en adviseren wij sowieso te kiezen voor twee losse matrassen op uw tweepersoonsbed.

Misschien heeft u al bedbodems en/of matrassen die u graag wilt meenemen vanaf uw huidige bed in dezelfde maat. Of misschien schaft u ze graag nieuw aan. In dat geval kunt u baat hebben bij de volgende pagina's: