Houten bed met lades

Een houten bed met lades is praktisch en maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Want waarom zou u de ruimte onder het bed onbenut laten? Deze ruimte komt vaak goed van pas voor het opbergen van bijvoorbeeld kleding, beddengoed of speelgoed. Ook is het bij met name eenpersoonsbedden (gebruikelijke afmeting: 90x200 cm) niet ongebruikelijk de bedlade uit te rusten met een lattenbodem, waardoor deze kan dienen als een kant en klaar logeerbed dat eenvoudig tevoorschijn kan worden gehaald en weer kan worden opgeborgen.

Slaapkamerweb biedt u keuze uit diverse houten bedden met lades in diverse maten. Waar het in andere webshops vaak gebruikelijk is om alleen kinderbedden en tienerbedden te leveren met een bedlade, kunt u bij ons ook houten tweepersoonsbedden met lades vinden.

houten bed met lades gratis bezorging en montage

Uw bed met laden gratis thuisbezorgd

Vanaf een totale besteding van € 400,- is de bezorging van uw bed helemaal gratis. Onze vakkundige medewerkers zetten het houten bed met lades gelijk voor u in elkaar. U ontvangt dus geen bouwpakket waarmee u zelf aan de slag moet, maar krijgt bij Slaapkamerweb de garantie van een kant en klaar bed dat op de gewenste plek wordt geplaatst.

Productaanbod houten bed met lades


Massief houten futonbed Classic

Laag houten bed met opbergladen mogelijk

Massief houten futonbed Marrit

Massief houten beuken of eiken bed mogelijk met bedladen en of boekenplank

Massief houten futonbed Marrit

Massief houten beuken of eiken bed mogelijk met bedladen en of boekenplank

Houten bedden in de gewenste maat

Slaapkamerweb vindt de juiste bedmaat belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom leveren wij houten bedden met bedlade in elke denkbare lengte- en breedtemaat. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed, steeds zijn deze bedden leverbaar in een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter. Natuurlijk kunnen we daarbij ook een passende bedbodem en matras leveren.

De ideale lengte van uw houten bed is circa 20 centimeter langer dan uzelf. Bent u bijvoorbeeld circa 1,90 m, kies dan voor een bed van 210 centimeter lang. U zult merken dat de juiste lengte van het bed bijdraagt aan een goede nachtrust!

» Lees meer over Bed met laden


Slaapkamerweb

9.8/10

Topbedrijf. Goede producten en de service is onovertroffen. Dikke pluim.

Marije

» Meer ervaringen
webshop keurmerk
Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Ruimtebesparend logeerbed: de Boxtwin

Slaapkamerweb introduceert een nieuwkomer onder de logeerbedden en boxspring bedden: de Boxtwin. Dit logeerbed bestaat een boxspring onderschuif- combinatie

» Lees verder
Slaapkamerweb

Showroom adres
Loskade 4
7202 CZ Zutphen

Tel 0575 - 51 41 49 Tel 0575 - 51 41 49
Mis de nieuwsbrief niet

Loop niet langer onze exclusieve acties en korting mis. Abonneer u nu op onze mailing.


"Wij zijn superblij met onze schuifdeurkast en console! De monteurs zijn zeer professioneel en meedenkend en vriendelijk. En... alles klopt precies en... verpakkingsmateriaal wordt meteen afgevoerd! Van ons een dikke 9. Met grote dank. Fam. G. Ouwejan"

Ouwejan uit Doorn

Onze klanten beoordelen ons met een:

  9.8 /10
Op basis van: 541 beoordelingen.
© 2008 - 2017 Slaapkamerweb.nl | Algemene Voorwaarden | Retourneren | Disclaimer | Privacy | Links
Veilig betalen met   veilig betalen met iDeal of overboeken