houten bed met lades
golf

Productaanbod houten bed met lades

Waarom een houten bed met lades?

Een houten bed met lades is praktisch en maakt efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Want waarom zou u de ruimte onder het bed onbenut laten? Deze ruimte komt vaak goed van pas voor het opbergen van bijvoorbeeld kleding, beddengoed of speelgoed. Ook is het bij met name eenpersoonsbedden (gebruikelijke afmeting: 90x200 cm) niet ongebruikelijk de bedlade uit te rusten met een lattenbodem, waardoor deze kan dienen als een kant en klaar logeerbed dat eenvoudig tevoorschijn kan worden gehaald en weer kan worden opgeborgen.

Slaapkamerweb biedt u keuze uit diverse houten bedden met lades in diverse maten. Waar het in andere webshops vaak gebruikelijk is om alleen kinderbedden en tienerbedden te leveren met een bedlade, kunt u bij ons ook houten tweepersoonsbedden met lades vinden.

Houten bedden in de gewenste maat

Slaapkamerweb vindt de juiste bedmaat belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom leveren wij houten bedden met bedlade in elke denkbare lengte- en breedtemaat. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbed, twijfelaar of tweepersoonsbed, steeds zijn deze bedden leverbaar in een lengte van 190, 200, 210 of 220 centimeter. Natuurlijk kunnen we daarbij ook een passende bedbodem en matras leveren.

De ideale lengte van uw houten bed met lades is circa 20 centimeter langer dan uzelf. Bent u bijvoorbeeld circa 1,90 m, kies dan voor een bed van 210 centimeter lang. U zult merken dat de juiste lengte van het bed bijdraagt aan een goede nachtrust!

» Lees meer over Bed met laden