Massief houten balkenbed: haal de natuur naar uw slaapkamer

Een balkenbed bestaat uit 4 vol massief eiken houten balken. De balken geven de levendigheid van de natuur weer door de vele noesten en scheuren. Een balkenbed is dan ook ideaal voor u als u graag een stuk natuur uw slaapkamer in wilt halen. Door de hoogwaardige kwaliteit eiken hout die in het bed wordt gebruikt, zult u jarenlang plezier hebben van uw bed.

Gratis bezorging én montage van uw bed met balken

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 400,- kunt u genieten van gratis bezorging én montage in heel Nederland. Of we het product nu op de begaande grond of 3 hoog mogen komen bezorgen en monteren, wij hebben een vakkundig team die dit voor u regelt. Dit geldt uiteraard ook voor uw nieuwe balkenbed!

Balkenbed

icon uspDe slaapkamerspecialist van Nederland
9.8Tevredenheidsscore

Houten balkenbed product aanbod

Bijmeubelen voor bij uw balkenbed

Om uw slaapkamer geheel in te richten in een natuurlijke stijl kunt u bij het balkenbed kiezen voor een bijpassende commode. U heeft de keus tussen een commode met laden en een commode met een deur en laden. 

Vragen over een massief balkenbed?

Wilt u graag meer weten over een massief balkenbed of heeft u andere vragen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00.