Massief houten balkenbed: haal de natuur naar uw slaapkamer

Een balkenbed bestaat uit 4 vol massief eiken houten balken. De balken geven de levendigheid van de natuur weer door de vele noesten en scheuren. Een balkenbed is dan ook ideaal voor u als u graag een stuk natuur uw slaapkamer in wilt halen. Door de hoogwaardige kwaliteit eiken hout die in het bed wordt gebruikt, zult u jarenlang plezier hebben van uw bed.

Gratis bezorging én montage van uw bed met balken

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 400,- kunt u genieten van gratis bezorging én montage in heel Nederland. Of we het product nu op de begaande grond of 3 hoog mogen komen bezorgen en monteren, wij hebben een vakkundig team die dit voor u regelt. Dit geldt uiteraard ook voor uw nieuwe balkenbed! 

Houten balkenbed product aanbod


Bijmeubelen voor bij uw balkenbed

Om uw slaapkamer geheel in te richten in een natuurlijke stijl kunt u bij het balkenbed kiezen voor een bijpassende commode. U heeft de keus tussen een commode met laden en een commode met een deur en laden. 


Vragen over een massief balkenbed?

Wilt u graag meer weten over een massief balkenbed of heeft u andere vragen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 667 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken