Bedbodem 160x200

Zoekt u een bedbodem voor uw bed van 160x200 centimeter? Dan bent u in onze webshop aan het juiste adres. Wij leveren vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare bedbodems in elk type en iedere denkbare maat. Of u nu op zoek bent naar een lattenbodem, spiraalbodem of schotelbodem voor uw tweepersoonsbed, in onze webshop vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

In een bed van 160x200 centimeter gebruikt u géén bedbodem van 160x200 centimeter, maar twee afzonderlijke bedbodems van 80x200. Een bed van 160 centimeter breed is simpelweg te breed voor één bedbodem. Met twee bedbodems van 80 centimeter breed overspant u ook de breedte van 160 cm.

Geen harde randen in uw bed!

Wij krijgen regelmatig vragen over de randen halverwege het bed. Mensen zijn soms bang dat twee aparte bedbodems minder comfortabel zijn dan één grote. Niets is minder waar; zeker de schotelbodems en lattenbodems sluiten naadloos op elkaar aan, zonder harde rand in het midden van het bed. 

Lees ons blog hoe kiest u de bedbodem die bij u past en kies uw bedbodem.

Uw bedbodem wordt gratis thuisbezorgd

Uw bedbodems voor uw 160x200 cm bed worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

 

Productaanbod bedbodem 160x200

Tip: één of twee matrassen bij een verstelbare bedbodem?

Valt uw keuze op (hand- of elektrisch) verstelbare bedbodems voor uw bed van 160x200 centimeter? Kies dan altijd voor twee afzonderlijke matrassen van 80x200. Alleen zo kunt u de verstelbare bedbodems onafhankelijk van elkaar gebruiken en profiteert u optimaal van de voordelen die een verstelbare bedbodem u biedt.

Misschien ook interessant...

Heeft u hierboven nog niet gevonden wat u zoekt, of bent u bijvoorbeeld ook op zoek naar een bed of matras van 160x200 centimeter? De volgende pagina's kunnen u van dienst zijn. Graag merken we op dat alle bedden van Slaapkamerweb gratis bezorgd én gemonteerd worden door onze eigen medewerkers.