bedbodem 70x200
golf

Productaanbod bedbodem 70x200

sort icon

Eén of twee matrassen?

In essentie kunt u zelf kiezen of u op uw vlakke bedbodems van 70x200 cm één grote matras van 140x200 gebruikt, of twee smalle van 70x200. Beiden hebben voor- en nadelen: twee eenpersoonsmatrassen zijn gemakkelijker te keren (wat goed is voor de hygiëne en levensduur), passen beter door het trappengat, zijn lichter en beter te vervoeren. Een ander belangrijk voordeel van twee losse matrassen is dat u dan het matrastype en de stevigheid van het matras op de persoon kunt afstemmen, terwijl één grote matras van 140x200 altijd een compromis is. Toch vinden sommige mensen één groot matras comfortabeler, wegens het ontbreken van een rand halverwege het bed. Dit is een heel persoonlijke afweging.

Kiest u echter voor (hand- of elektrisch) verstelbare bedbodems van 70x200 cm? Kies dan altijd voor twee afzonderlijke matrassen. Alleen op die manier profiteert u optimaal van de voordelen van een verstelbare bedbodem.

Bent u bang dat de bedbodems zorgen voor een harde rand halverwege? Dan kunnen we u geruststellen: de lattenbodems en schotelbodems zijn zo ontworpen dat ze naadloos in elkaar overlopen. Ook het midden van uw bed is comfortabel!

Misschien ook interessant...

Heeft u hierboven nog niet helemaal gevonden wat u zoekt, bent u specifieker op zoek of bent u niet alleen op zoek naar een bedbodem maar ook naar een nieuw bed of matras? Misschien bieden de volgende pagina's wat u zoekt: