Verstelbare bedbodem

Verstelbare bedbodems zijn er in allerlei soorten en maten. De meeste bedbodems die versteld kunnen worden, zijn lattenbodems of spiraalbodems. In de alinea onder de producten leest u wat het verschil tussen beide bedbodems is.

Potenbodems kunt u in hoogte verstellen, zodat het bed meer of minder ver van de grond af komt te staan. Waarschijnlijk is dit niet wat u bedoelt als u zoekt op verstelbare bedbodems. Daarom nemen we de potenbodems niet mee in dit artikel.

Hoe verstelt u de bedbodems?

Bij een verstelbare bedbodem kan het hoofd- en voeteneind in hoogte worden versteld. Dit kan op drie verschillende manieren:

  • Een handmatige bedbodem verstelt u met de hand. Deze bodem heeft verschillende standen waarin u het hoofd- of voeteneind in kunt stellen.
  • Bij een half-elektrische bedbodem verstelt u het hoofdeind elektrisch met een afstandsbediening. Wilt u het voeteneind ook omhoog hebben? Dan doet u dit handmatig.
  • De elektrisch verstelbare bedbodems worden het meest verkocht! Zeker als u op leeftijd bent, kan het een zware klus zijn om hem handmatig te moeten verstellen. Met de afstandsbediening stelt u de gewenste hoogte van uw hoofd- of voeteneind in. U kunt zowel het hoofd- als het voeteneind apart instellen. Heeft u een tweepersoonsbed? Dan heeft u 2 verstelbare bodems die u ieder op een gewenste hoogte in kunt stellen. 

Productaanbod verstelbare bedbodem

Lattenbodems of spiraalbodems

Spiraalbodems zijn heel sterk en ventileren ontzettend goed. Deze bodems zijn dankzij Auping zeer populair geworden, maar geven geen tegendruk. Alle druk die u nodig heeft, komt uit het matras.

Lattenbodems hebben tussen de 26 en 44 beuken- of latexlatten. Afhankelijk van de midden versteviging kunt u de lattenbodems meer of minder tegendruk laten geven. Ook zijn er speciale lattenbodems beschikbaar voor mensen met lichamelijke klachten. Deze lattenbodems kunnen helemaal op maat worden ingesteld zodat deze de perfecte stevigheid en ondersteuning voor uw lichaam bieden.

Bij Slaapkamerweb worden alle verstelbare bedbodems vanaf 200,- gratis bij u thuisbezorgd.