Ruim assortiment vlakke lattenbodems

Bent u op zoek naar een eenvoudige, vlakke lattenbodem, zonder verstelbaar hoofd- en voeteneinde? Dan bent u bij Slaapkamerweb.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u diverse typen vlakke lattenbodems. 

Veel mensen onderschatten de kracht van een goede lattenbodem. Er wordt geïnvesteerd in een goed matras, maar de lattenbodem wordt vergeten. Dat is heel jammer, want juist de lattenbodem zorgt voor de ondersteuning van uw lichaam en heeft een essentiële rol in het voorkomen van nek-, schouder- en rugklachten. Een goede lattenbodem zorgt voor vering en ondersteuning wanneer u beweegt in uw slaap.

Goede lattenbodem

Een goede lattenbodem beschikt over voldoende latten om uw lichaam optimaal te ondersteunen. Over het algemeen wordt gekozen voor een lattenbodem met ca. 26 a 28 gelaagde latten. In ons assortiment vindt u ook een lattenbodem met 42 latten, deze biedt extra ondersteuning. Kiest u voor een lattenbodem met latex lattenhouders, dan bieden deze extra veerkracht ten opzichte van gewoon kunststsof. 

Lattenbodem met zoneverdeling

De meeste vlakke lattenbodems in ons assortiment zijn voorzien van een zogenaamde zoneverdeling. Deze zorgt voor extra ondersteuning van uw schouders en romp.

Productaanbod vlakke lattenbodems

Verstelbare lattenbodems

In ons assortiment vindt u bovendien diverse soorten verstelbare lattenbodems. Deze leveren wij in drie categorieën: handverstelbaar, half elektrisch verstelbaar, en elektrisch verstelbaar. Bij een verstelbare lattenbodem kunt u het hoofd- en voeteneinde naar eigen wens positioneren. 

Proefliggen

Wilt u onze lattenbodems graag in het echt komen bekijken en/of zelfs proefliggen? Dat is vanzelfsprekend mogelijk! U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hekkehorst 30 in Zutphen. Onze contactinformatie vindt u hier.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken