Elektrische bedbodem

Een elektrisch verstelbare bedbodem combineert gemak en luxe en biedt u het ultieme slaapcomfort. Een verstelbare bedbodem met een zwaar matras erop is moeilijk met de hand op de juiste stand te krijgen. Bij een elektrische bedbodem kunt u met één druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening het hoofdeinde of het voeteneinde onafhankelijk van elkaar op de juiste hoogte zetten.

De juiste slaaphouding

Breng het hoofdeinde van uw bed omhoog als u rechtop wilt zitten om televisie te kijken en breng deze weer omlaag als u wilt liggen. Het voeteneinde kan ook versteld worden, als u met uw benen omhoog wilt slapen. Heeft u gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld rug-, schouder- of nekpijn? Dan kan een elektrisch verstelbare bedbodem u op de juiste plekken verlichting bieden zodat u comfortabel kunt slapen.

Ruime keuze

Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim assortiment aan elektrisch verstelbare bedbodems in verschillende lengte- en breedte-maten. Zo vindt u bij ons elektrisch verstelbare spiraalbodems, schotelbodems en lattenbodems van de hoogste kwaliteit.

Een elektrische bedbodem biedt u de beste ondersteuning voor uw slaaphouding. En daarom hoort op een elektrische bedbodem ook een matras van topkwaliteit. Verschillende matrassen kunnen gebruikt worden op een elektrische bedbodem. U kunt hierbij denken aan pocketvering-, koudschuim-, traagschuim-, polyetermatrassen. Ook deze matrassen kunt u vinden in onze webshop.

Zo veel mogelijkheden

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bodem en daarbij het beste bijpassende matras? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij geven u graag persoonlijk advies. U bent van harte welkom!

Productaanbod elektrische bedbodem

Gratis thuisbezorgd

Als uw totale bestelling € 400,- of meer is, dan wordt uw elektrische bedbodem door Slaapkamerweb gratis bij u thuis bezorgd. Op deze manier heeft u p een heel voordelige manier uw elektrische bedbodem in huis!