Elektrische lattenbodem 80x200

Zoekt u een elektrisch verstelbare lattenbodem van 80x200 cm? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. Een elektrische lattenbodem biedt u het ultieme slaapcomfort omdat u deze zelf in kunt stellen. Met een afstandsbediening kunt u het hoofdeinde hoger zetten als u bijvoorbeeld in bed televisie wilt kijken. Zo hoeft u geen kussens te gebruiken om uw rug te ondersteunen. Ook het voeteneinde is te verstellen. Dit is bijzonder handig als u bijvoorbeeld om medische redenen met uw benen hoog moet slapen.

U kunt kiezen tussen elektrisch en half-elektrisch verstelbaar. Bij een elektrische lattenbodem kunt u zowel het hoofdeinde als het voeteneinde elektrisch met een afstandsbediening op de juiste manier afstellen. Bij een half-elektrische bodem kunt u het hoofdeinde met de afstandsbediening aanpassen en het voeteneinde handmatig op hoogte brengen.

Elektrisch verstelbare lattenbodems van 80x200 cm

Elektrische lattenbodems van 80x200 centimeter zijn geschikt voor eenpersoonsbedden van 80x200 en voor tweepersoonsbedden van 160x200. Bent u op zoek naar verstelbare lattenbodems voor uw tweepersoonsbed? Dan is het van belang dat u ook kiest voor matrassen van 80x200 cm

Elektrische lattenbodem gratis thuisbezorgd

Besteedt u voor tenminste € 200,- in onze webshop? Dan wordt uw elektrische lattenbodem van 80x200 centimeter gratis bij u thuis afgeleverd. Bestelt u een compleet bed? Dan wordt uw bed door onze professionals voor u gemonteerd.

Productaanbod elektrische lattenbodem 80x200

Elektrisch verstelbare lattenbodem uitproberen

Een nieuwe bedbodem kiest u niet zomaar. De bodem moet goed passen bij de manier waarop u slaapt. Wilt u onze elektrisch verstelbare lattenbodems in het echt bekijken of uitproberen? Kom dan langs in onze toonzaal. Met hulp van onze ervaren medewerkers ontdekt u welke elektrische lattenbodem het meest geschikt is voor u. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken