Elektrische lattenbodem 90x210

Bent u op zoek naar een elektrisch verstelbare lattenbodem in de maat 90x210 centimeter? Slaapkamerweb levert u deze graag. Wij bieden u volop keuze in elektrische lattenbodems in elke denkbare bedmaat. Een elektrische lattenbodem 90x210 cm wordt gebruikt voor bedden van 90x210 cm en bovendien voor bedden van 180x210 cm. Op deze lattenbodems gebruikt u een matras in dezelfde maat. Ook matrassen van 90x210 cm kunnen wij veelvuldig leveren.

Elektrisch en half elektrisch verstelbaar

In onze webshop vindt u twee verschillende soorten elektrisch verstelbare lattenbodems: half elektrisch verstelbare lattenbodems beschikken over een elektrisch verstelbaar hoofdeinde. Het voeteneinde is met de hand verstelbaar. Dit type lattenbodem wordt vooral gekozen door mensen die op zoek zijn naar extra comfort, maar die geen medische of fysieke redenen hebben om ook hun voeteneinde elektrisch te willen verstellen. Is dat toch eens nodig, dan bestaat de mogelijkheid wel dit met de hand te doen.

Een volledig elektrisch verstelbare lattenbodem beschikt over een elektrisch verstelbaar hoofdeinde en voeteneinde. Dit type lattenbodem wordt vooral gekozen door mensen die om fysieke redenen ook hun voeteneinde regelmatig willen verstellen. Het elektrisch verstellen kost u geen enkele lichamelijke inspanning omdat u dit met een afstandsbediening doet. Bij het regelmatig verstellen van uw hoofd- of voeteneinde is een elektrische lattenbodem een waardevolle investering.

Elektrische lattenbodems gratis thuisbezorgd

elektrische lattenbodem 90x210Lattenbodems worden al vanaf € 200,- gratis thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). U betaalt dus géén verzendkosten! De levertijd op elektrisch verstelbare lattenbodems is meestal 1-4 weken. Is het voor u van belang uw lattenbodem sneller te ontvangen? Neem gerust contact op en informeer welke elektrische lattenbodems van 90x210 cm wij uit voorraad kunnen leveren. We denken graag met u mee.

Productaanbod elektrische lattenbodem 90x210