Lattenbodem 160x200 cm

Op zoek naar een lattenbodem 160x200 centimeter voor uw tweepersoonsbed? Dan bent u eigenlijk op zoek naar twee losse lattenbodems van 80x200 centimeter. Samen zijn deze geschikt voor één bed van 160x200. Eén lattenbodem van 160x200 centimeter kan deze breedte niet overspannen en zou niet genoeg weerstand bieden.

Gelukkig hebben twee losse lattenbodems van 80x200 veel voordelen in uw bed van 160x200 cm. Natuurlijk zijn twee lattenbodems voor één persoon een stuk handzamer dan één grote lattenbodem van 160x200 centimeter dat zou zijn. Ook kunt u twee verschillende lattenbodems met elkaar combineren, daarbij rekening houdend met persoonlijke voorkeuren. Doordat de latten bovenop de lattenbodem liggen en tot de rand van de lattenbodem doorlopen, wordt de gehele matras gedragen zonder harde randen in het midden van uw bed. Kortom: twee losse bodems van 80x200 biedt u eigenlijk alleen maar voordelen.

Twee losse lattenbodems van 80x200 cm zijn geschikt voor onder twee losse matrassen van 80x200 centimeter, maar ook wanneer u één grote matras van 160x200 gebruikt.

Uw lattenbodems gratis thuisbezorgd

Slaapkamerweb.nl levert lattenbodems gratis bij u thuis af in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), al vanaf een totale besteding van € 200,-. Sommige lattenbodems zijn uit voorraad leverbaar, voor andere geldt een levertijd van 1 tot 4 weken. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op om een afspraak te maken. Is een snelle levering voor u van belang? Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke lattenbodems met spoed kunnen worden geleverd!

 

Productaanbod lattenbodem 160x200

Vlakke en verstelbare lattenbodems

Slaapkamerweb.nl biedt voor elk bed van 160x200 centimeter de juiste lattenbodems. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems in verschillende soorten. 

  • Vlak: Een vlakke lattenbodem is een lattenbodem waarvan u de stand niet kunt aanpassen. 
  • Handverstelbaar: Deze lattenbodem kunt u met de hand verstellen. U kunt de stand van het hoofdeinde en het voeteneinde naar wens aanpassen.
  • Elektrisch verstelbaar: U kunt deze lattenbodem met een afstandsbediening automatisch afstellen. Deze variant is ook als half-elektrisch verkrijgbaar, waarbij alleen het hoofdeind elektrisch te verstellen is, het voeteneinde doet u met de hand.

 

Proefliggen en uitproberen in onze Toonzaal

Slaapkamerweb.nl biedt u niet alleen een webshop, maar heeft ook een toonzaal in Zutphen. Daar bent u van harte welkom om alle lattenbodems in het echt te bekijken en uit te proberen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren in uw aankoop.

» Lees meer over Slaapkamerweb