lattenbodem 160x200
golf

Productaanbod lattenbodem 160x200

Hoe kies je de juiste lattenbodem?

Gelukkig hebben twee losse lattenbodems van 80x200 veel voordelen in uw bed van 160x200 cm. Natuurlijk zijn twee lattenbodems voor één persoon een stuk handzamer dan één grote lattenbodem van 160x200 centimeter dat zou zijn. Ook kunt u twee verschillende lattenbodems met elkaar combineren, daarbij rekening houdend met persoonlijke voorkeuren. Doordat de latten bovenop de lattenbodem liggen en tot de rand van de lattenbodem doorlopen, wordt de gehele matras gedragen zonder harde randen in het midden van uw bed. Kortom: twee losse bodems van 80x200 biedt u eigenlijk alleen maar voordelen.

Vlakke en verstelbare lattenbodems

Slaapkamerweb.nl biedt voor elk bed van 160x200 centimeter de juiste lattenbodems. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit vlakke, handverstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems in verschillende soorten. 

  • Vlak: Een vlakke lattenbodem is een lattenbodem waarvan u de stand niet kunt aanpassen. 
  • Handverstelbaar: Deze lattenbodem kunt u met de hand verstellen. U kunt de stand van het hoofdeinde en het voeteneinde naar wens aanpassen.
  • Elektrisch verstelbaar: U kunt deze lattenbodem met een afstandsbediening automatisch afstellen. Deze variant is ook als half-elektrisch verkrijgbaar, waarbij alleen het hoofdeind elektrisch te verstellen is, het voeteneinde doet u met de hand.

Proefliggen en uitproberen in onze Toonzaal

Slaapkamerweb.nl biedt u niet alleen een webshop, maar heeft ook een toonzaal in Zutphen. Daar bent u van harte welkom om alle lattenbodems in het echt te bekijken en uit te proberen. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren in uw aankoop.