Goedkope lattenbodems

Bent u op zoek naar goedkope lattenbodems, dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruim assortiment! Afhankelijk van de bodem die u kiest, heeft u meer of minder ondersteuning.

Onze goedkoopste bodem is 59,-. Deze is 60x190 cm, heeft 26 verende latten en middensector versteviging. De middensector versteviging zorgt ervoor dat u voor 4 latten de hardheid en ondersteuning in kan stellen. Deze bodem is ideaal voor een kinderbed.

Goedkope lattenbodems met ondersteuning

Wilt u meer ondersteuning? Dan komt u bij de Classic uit. Deze lattenbodem heeft 28 latten en een schoudercomfortzone voor extra ondersteuning in de schouderzone. Dit is onze best verkopende bodem die u al voor 79,- bestelt (70x200 cm)!

Bent u op zoek naar goedkope lattenbodems met maximale ondersteuning? Dan is de Excellent wat u zoekt. Deze bodem heeft 44 verende latten waarvan u 9 latten kunt verstellen in hardheid. Deze bodem heeft u al vanaf 129,- voor het formaat 70x200.

Wilt u weten welke bodem het beste bij u past? Lees ons blogartikel en kies zelf! 

Productaanbod goedkope lattenbodems

Maten goedkope lattenbodems

Al onze bodems zijn leverbaar in alle standaardformaten. Voor de breedte hebben we bodems van 60, 70, 80, 90 en 100 cm. Voor de lengtematen vindt u bij ons bodems van 190, 200, 210 en 220 cm.

Bestel direct uw bijpassende 1 persoons of 2 persoons matras.

Goedkope lattenbodem thuisbezorgd

Voor het bezorgen betaalt u 35,-. Als u bij ons een bestelling plaatst van 200,- of meer bezorgen we gratis bij u thuis. De meeste bodems hebben wij op voorraad en worden binnen 1 tot 4 weken bij u thuisbezorgd. De eerste stap naar een goede nachtrust is gezet!