2 persoons matras

Bent u op zoek naar een nieuw 2 persoons matras? Bij Slaapkamerweb bent u aan het juiste adres. In onze online beddenspeciaalzaak vindt u diverse soorten matrassen, in verschillende maten en materialen. Het is heel belangrijk een goed matras te kiezen, dit is namelijk dé basis voor een goede nachtrust.

Uw lichaam rust optimaal uit wanneer u in de juiste positie kunt liggen en een aangename lichaamstemperatuur heeft.  Afhankelijk van uw wensen en lichaamsbouw kiest u het perfecte matras. Voor een logeerbed volstaat vaak een eenvoudiger matras van bijvoorbeeld polyether. Wilt u graag een matras dat lang mee gaat, ergonomisch verantwoord is en lang mee gaat dan is bijvoorbeeld  koudschuim een goede optie. Kijk maar eens rustig rond in onze webwinkel. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg. 

2-persoons matras


Productaanbod 2 persoons matras

Uw 2 persoons matras in de juiste maat

Een matras komt pas echt tot zijn recht als hij goed in het bed past. Het ligt dan goed stevig op het bed en verschuift niet wanneer u zich omdraait. Bij Slaapkamerweb vindt u altijd uw matras op maat. U hoeft alleen maar even te meten welke maat u nodig heeft en verder hoeft u zich nergens zorgen om te maken! Kunt u zich het ontspannen en comfortabele gevoel al voorstellen wanneer  in straks in uw bed stap en op het nieuwe matras gaat liggen?

Wist u trouwens dat wij ook oplegmatrassen hebben? Zo’n topdekmatras gebruikt u bijvoorbeeld om van 2 eenpersoonsbedden een  2 persoons matras te maken zonder kier tussen de 2 bedden. Een ideale oplossing voor comfortabele nachten!

Gratis bij u thuisbezorgd

Wanneer u het perfecte matras heeft uitgezocht gaan wij voor u aan het werk. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling, zónder bijkomende kosten, bij u thuisgebracht worden. Onze bezorgers brengen het 2 persoons matras zelfs naar uw slaapkamer. Dat scheelt u een hoop gesjouw!

Een aantal van onze reviews

De afgelopen jaren met de aanschaf van 2 kasten, 3 bedden, 5 lattenbodems, 5 matrassen en textiel bij Slaapkamerweb.nl, kunnen we wel aangeven hoe GOED deze winkel ons bevalt. Door de hoge kwaliteit van de geleverde producten, de perfecte service (persoonlijk advies en flexibiliteit) en afhandeling, verdiend Slaapkamerweb.nl 5*****. Graag tot de volgende keer.

Eric uit Amstelveen

Prima ervaring, nu voor de 2e keer een bed gekocht voor mijn zoon en voor mezelf een nieuw matras. Heerlijk geslapen al 2 dagen. Top matras. De service is zeer compleet: fijne, aardige mensen en ze houden zich aan wat ze met je afspreken. Prettig kopen bij slaapkamerweb.

Marianne uit Amsterdam

Na 'n slopende matrassen/ledikantentocht, inclusief 'n proefmatras dat voor geen meter lag en peperdure aanraders door mijn ergotherapeut die ik 'testte' bij die grote meubelboulevards met immer grijnzende verkopers, kwam ik via google deze site tegen. Een 'klein' familiebedrijf. Ik waagde een vraag op de chatwindow en werd onmiddellijk terug gemaild door de heer Niek Demmers. Op grond van 'n (niet geringe) lijst met mijn mankementen stelde hij een totaal slaappakket samen, met een matras dat aanzienlijk goedkoper is dan de ergotherapeut voorstelde. Helaas geen mogelijkheid tot proefslapen. Maar uit de manier waarop wij contact hadden, sprak 'n enorme ervaring en expertise van de heer Demmers. Het was 'n gokje om hierop te bouwen en 'n bestelling te plaatsen. Mijn vertrouwen is allerminst beschaamd. Ik heb de nachten afgeteld totdat het prachtige ledikant hier (gratis!) werd geïnstalleerd. En meteen al op de eerste nacht voelde ik: dit matras koestert en ondersteunt me maximaal! Ik ben heel dankbaar dat ik de raad van de heer Demmers heb opgevolgd. Voor mij begint de nacht-victorie in Zutphen!!

Magda van Tilburg uit Amsterdam

Ik ben door Slaapkamerweb via de mail enorm geholpen bij de keuze van het matras. Sinds 2 weken slaap ik geweldig en heb in de ochtend moeite om op te staan, want ik wil gewoon niet uit het bed weg. Ik voel me beter uitgerust dan ooit.

Jenny uit 's-Gravendeel
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 674 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken