Schuimrubber matras

Een nieuw matras uitzoeken is een serieuze klus. Wij slapen immers gemiddeld een derde deel van ons leven. Voor een goede nachtrust is een goed matras noodzakelijk! Een goed matras moet voldoen aan verschillende voorwaarden. Lekker liggen is natuurlijk de basis, maar ook de mate van ondersteuning en ventilatie spelen een belangrijke rol!

Een schuimrubber matras is een uitstekende basis voor een fijne nachtrust! In onze webwinkel vindt u een zeer ruim aanbod aan matrassen, het perfecte matras voor u zit er geheid tussen!

Wat voor soort schuimrubber matras is het beste?

Schuimrubber is een verzamelnaam voor diverse soorten schuimmatrassen. Hieronder vallen matrassen van polyether, latex, koudschuim en traagschuim. Elk materiaal heeft zo zijn eigen individuele voordelen en eigenschappen.

 Latex bijvoorbeeld zorgt voor zeer veel hygiëne, het materiaal remt de bacteriegroei. Ook in geval van allergieën is latex zeer geschikt.

 Koudschuim staat bekend om de veerkracht en de uitstekende ventilerende werking.

 Traagschuim maakt als het ware een mal van uw lichaam en zorgt daardoor voor minder drukpunten.

 Polyether is een goedkoop schuim dat vooral geschikt is voor mensen die weinig ondersteuning nodig hebben. Polyether wordt ook veel gebruikt in matrassen die niet zo frequent of zwaar worden gebruikt zoals logeerbedden of kinderbedden.

U ziet, er is nogal wat verschil! Vindt u het lastig om het juiste matras te selecteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Wist u trouwens dat u bij Slaapkamerweb altijd een matras op maat vindt? We hebben een breed scala een lengte- en breedtematen. Of het nu gaat om een 1 persoonsmatras, een 2 persoons matras of iets er tussenin, u vindt het in onze webwinkel!

Productaanbod schuimrubber matras

De levering van uw schuimrubber matras

Na het plaatsen van uw bestelling doen wij er alles aan om uw matras zo spoedig mogelijk bij u thuis te krijgen. U ontvangt altijd een mail met de verwachtte levertijd. En als we kunnen overgaan tot het bezorgen dan bellen we u op om een geschikt moment af te spreken. Wist u dat wij uw schuimrubber matras geheel gratis bij u bezorgen? Onze medewerkers brengen hem in de gewenste kamer en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug. U hoeft alleen nog maar zelf het bed op te maken!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 682 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken