Boxspring hoeslaken

Een boxspring is een populair slaapsysteem en natuurlijk verkopen wij daar ook hoeslakens voor! Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maar ook in naturelle tinten, bijvoorbeeld wit, creme, grijs, antraciet en zwart. Onze boxspring hoeslakens zijn verkrijgbaar in 2 soorten katoen, die van elkaar verschillen door de manier van weven. Dit is de rekbare jersey stof die warm aanvoelt en daarnaast is er de katoen satijnen variant, die glad en koel aanvoelt. Beiden zijn voorzien van een elastieken rand, zodat deze mooi aansluit op het matras.

Echter is het wel belangrijk om de matrasmaat te weten, zowel de lengte als de breedte, maar ook de hoogte. Hier zoekt u namelijk de juiste maat hoeslaken bij. Ook is de matrashoogte van belang, zo zijn er hoeslakens voor een matrashoogte tot 30 cm en tot 40 cm. Daarnaast zijn er ook hoekhoogtes die minder hoog zijn en speciaal zijn gemaakt voor topmatrassen. Vaak worden topmatrassen immers gebruikt op een boxspring. Als u een elektrische boxspring heeft, dan slaapt u waarschijnlijk op een topmatras met een split, uiteraard hebben wij hier ook speciale hoeslakens voor.  

Snelle bezorging van uw boxspring hoeslaken

Onze boxspring hoeslakens zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod boxspring hoeslakens:

Persoonlijk advies voor uw boxspring hoeslaken

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van het juiste hoeslaken, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.