grote boxspring
golf

Aanbod grote boxsprings: 


sort icon

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Wij leveren u graag een complete grote boxspring, waarin u heerlijk kunt slapen en blij mee bent en het liefst voor langere tijd. Naast de vele mogelijkheden aan opties, nemen wij daarom de zorg voor hoe de boxspring bij u komt voor onze rekening en bezorgen en monteren wij uw boxspring gratis! Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens ook alle verpakkingsmaterialen netjes mee. 

Als u uw favoriete boxspring wil bestellen, is het goed om van te voren rekening te houden, dat als deze via het trapgat bij u naar boven moet, dit ook moet passen! Ondanks dat de grote boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord het onderdeel wat soms voor problemen zorgt. Dit komt omdat deze vaak de ruimste afmetingen kent. Deze afmetingen staan bij iedere boxspring vermeld, zodat u dit van te voren op kunt meten. Heeft u hier toch nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de grotere boxspring kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Stel uw boxspring zelf grote samen!

Als u een grote boxspring bij ons besteld kiest u voor een slaapsysteem die uit verschillende onderdelen bestaat en waarbij al deze onderdelen samen het comfort vormen. Zo sluit het comfort goed bij uw persoonlijke voorkeur! Een grote boxspring heeft aan de basis 2 boxen als bodem, die anders is dan bijvoorbeeld een lattenbodem. Daarbij kunt u naast de vlakke bodems ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring voor extra comfort. Boven op de bodems komen twee matrassen, waarin u zelf de hardheid kunt kiezen. De topmatras komt daar weer bovenop en bestaat uit één geheel en hierbij kunt zelf een keuze maken in welke topper het qua comfort moet worden voor u (en uw partner). Als u een elektrisch verstelbare boxspring kiest, hoort daar een splittopmatras bij, zodat u afzonderlijk van elkaar van de mogelijkheid van verstellen kunt genieten. Deze topmatras maakt dat u de geul tussen de twee matrassen en bodems nauwelijks opmerkt. Als u er helemaal zeker van wil zijn dat u dit niet zal voelen, is het vaak ook mogelijk om voor een tweepersoons matras te gaan, onder de topmatras. Let er dan wel op dat bij de grote boxsprings, dit een erg groot matras zal zijn, wat minder goed hanteerbaar is dan twee losse matrassen!

Kies de uitvoering van uw grote boxspring

Het is natuurlijk niet enkel van belang dat uw boxspring prettig het slaapt, het oog wil natuurlijk ook wat. Onze grote boxsprings zullen een lange tijd meegaan, daarom is het van belang dat ook de uitvoering naar wens is, zodat u ook van de uitstraling kunt blijven genieten. Daarom heeft u bij ons ook ruime keuze voor de uitstraling van de boxspring en dat begint al aan de basis van de boxspring. De bodems/boxen van de boxspring zijn voorzien van poten, waarbij u zelf het gewenste design kiest en kleur en/of het materiaal waarin deze uitgevoerd zal worden. Iedere boxspring is voorzien een eigen hoofdbord met een eigen design. Het is dus handig daarop de boxspring uit te zoeken en vervolgens de juiste opties in comfort maar ook in uitstraling te kiezen. Een boxspring kenmerkt zich ook door de stoffering, ook hierin is veel keuze. Kiest u bijvoorbeeld voor (kunst)leder bekleding of gaat u voor stof? Beide varianten zijn beschikbaar in diverse soorten en kleuren. Zo heeft u altijd een boxspring die aansluit bij uw interieur en smaak!

Vergeet bij het online bestellen van uw grote boxspring het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw grote boxspring

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw grote boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk, wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.