boxspring 160x210

Bent u opzoek naar een boxspring met de afmeting van 160 cm breed en 210 lang? Dan heeft u bij Slaapkamerweb volop keuze uit verschillende varianten in deze afmeting!

De breedtemaat van 160 cm is de meest gekozen breedtemaat voor een 2-persoonsbed. Deze breedte past vaak goed in de slaapkamer en hebben u en uw partner voldoende ruimte om rustig te slapen, maar ook niet ongezellig ver uit elkaar te liggen. Als u een smallere breedtemaat wil dan komt u op 140 cm breedte en met deze 20 cm verschil is dat wel een wereld van verschil. De grotere breedtematen zijn 180 cm en 200 cm, die in de kleinere slaapkamers niet altijd even handig zijn. 

De lengtemaat van 210 is minder standaard dan de 200 cm, maar wordt wel steeds populairder omdat we nou eenmaal langer worden. Het is namelijk wel zo prettig om ook bij uw benen bewegingsruimte te hebben en de lengtemaat kan dan net het verschil maken om elke nacht comfortabel te liggen en geen koude voeten te krijgen. De lengtemaat van 210 cm neemt wel net wat meer ruimte in, in de slaapkamer en het is verstandig daar ook de diepte van het hoofdbord bij te rekenen. De diepte van de hoofdborden verschillen per boxspring en liggen meestal tussen de 10 cm en 20 cm.

Gratis thuis geleverd en gemonteerd 

Wij bezorgen en monteren wij uw boxspring van 160 x 210 cm gratis bij u thuis op de plek waar u dat wenst. Wel zijn er een aantal uitzonderingen en is het goed om vooraf te bedenken, dat als de boxspring bij u via het trappengat naar boven moet, dit wel moet passen! Gelukkig wordt de boxspring als losse elementen bij u naar boven gebracht om vervolgens te worden gemonteerd en afgesteld. Het hoofdbord is hierbij vaak het element met een vlak met de grootste afmeting, naast de 220 cm lengtemaat van uw boxspring. Twijfelt u of de boxspring van uw wens bij u naar boven past, neem dan gerust contact met ons op!

De actuele levertijd van de boxspring, kunt vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alle informatie over de levertijden en als u uw bestelling heeft gedaan houden wij u hierover uiteraard op de hoogte. Zodra wij weten wanneer wij uw bestelling kunnen uitleveren maken we telefonisch een afspraak met u voor het montage moment.  

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Aanbod boxsprings:


De boxspring van 160 x 210 cm 

Een boxspring is eigenlijk gewoon een type slaapsysteem wat net als andere bedbodems aan de basis staat van uw slaapcomfort. Een boxspring hoeft echter niet in een bedombouw gelegd te worden, zoals dat bij de andere bodemtypes wel het geval is. De boxspring is vrijstaand en neemt daarom rondom, met uitzondering van het hoofdeind met hoofdbord, niet meer ruimte in dan de daadwerkelijke afmeting. Een bedombouw komt namelijk altijd om deze afmeting in te liggen en dat scheelt ruimte!

Onze boxsprings van 160 x 210 zijn eigenlijk eigenlijk allemaal boxspringsets waar matrassen bijgeleverd worden en u na aanschaf een compleet bed in huis haalt. Dit bed bestaat naast de poten en het hoofdbord voor het uiterlijk naar wens, uit de boxspring bodem, meegestoffeerde matrassen en en een topmatras. Deze elementen zorgen voor het juiste comfort en omdat dit per mens verschilt heeft u hierin vaak veel opties om uit te kiezen!

Volop keuze in de uitvoering van uw boxspring

Een 2-persoons boxspring van 160 x 210 cm bestaat uit 2 boxen met een frame van hout of metaal met thermisch geharde veren die u ondersteuning bieden, waar vervolgens de matrassen op komen. In ons assortiment zitten ook boxsprings, die net als de andere type bodems ook in een elektrisch verstelbaar zijn. Dit kan handig zijn om makkelijk uit bed te komen, uw benen wat hoger te kunnen leggen tijdens de nacht, of comfortabel vanuit bed nog even tv of uw favoriete serie te kijken. 

Het frame van de boxspring en de matrassen zijn bij een boxspringset gestoffeerd, wat het een luxueuze uitstraling meegeeft. U heeft daarbij veel keuze uit type stoffen of (kunst)leder in diverse kleuren zodat er altijd iets bijzit wat bij uw wensen past. Ook bij de poten heeft u vaak keuze uit diverse designs. Bij slaapkamerweb heeft elke boxspring zijn eigen hoofdbord, het is dus handig om daarin uw eerste selectie in te maken. Er zijn luxe  chesterfield en gecapituneerde hoofdborden, maar ook hoofdborden met een subtiele uitstraling of een speels uiterlijk. Zo heeft u straks uw unieke boxspring in huis die helemaal voldoet aan uw wensen en bovendien compleet is. Nouja bijna dan, want een bed is natuurlijk nooit compleet zonder beddengoed niet! In de afmeting van 160 x 210 hebben wij hoeslakens voor topmatrassen, die goed passen en een tijd meegaan!

Reviews:

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken