Antislipmat voor boxsprings

Schuiven de matrassen van uw boxspring? Onze antislip matten bieden een eenvoudige en betaalbare oplossing tegen schuivende boxspring matrassen. De matten zijn helemaal niet duur, en worden bovendien binnen 2 werkdagen geleverd. U heeft ze dus snel in huis!

Een antislip matrasonderlegger heeft een afmeting van 70x160 centimeter. Door deze afmeting is de mat onzichtbaar als deze onder het matras ligt. Een antislipmat doet dus geen afbreuk aan het uiterlijk van uw boxspring! Bestel één boxspring antislipmat wanneer uw bed valt binnen de afmetingen van een twijfelaar of eenpersoonsbed. Heeft u een tweepersoons boxspring van tenminste 140 centimeter breed, dan bestelt u twee matten.

Antislip matrasonderleggers nu extra voordelig

De antislip matrasonderleggers zijn in de aanbieding! Koop nu één mat voor slechts € 17,95 of twee matten voor maar € 29,-. 

 

Productaanbod antislipmat voor de boxspring

Boxsprings in diverse maten

Bij Slaapkamerweb kunt u terecht voor boxsprings in alle denkbare maten. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoons, tweepersoons of twijfelaar boxspring, in onze webshop vindt u ze allemaal. De meest populaire maten zijn:

Alle boxsprings zijn niet alleen leverbaar in de lengtemaat 200, maar ook met een lengte van 210 of 220 centimeter. Kies voor een bed dat ongeveer 20 centimeter langer is dan uw lichaamslengte. Met een lengte van circa 2,00 meter kiest u dus voor een boxspring van 220 centimeter lang.