Boxspring waterbed

Een boxspring en een waterbed zijn twee totaal verschillende hebben, met elk hun eigen specifieke kenmerken. Een boxspring is bij veel mensen populair om de mooie uitstraling die het bed heeft, wat zorgt voor een luxe sfeer in de slaapkamer en de fijne instaphoogte van het bed. Waterbedden zijn geliefd om het ligcomfort en de verwarmingselementen. In twee van de waterbedden uit ons assortiment is de uitstraling en de prettige instaphoogte van de boxspring gecombineerd met het comfort van een waterbed. Bij zowel Softside waterbed Luxury als Softside waterbed Style profiteert u van de pluspunten van beide soorten bedden.   

Productaanbod boxspring waterbed

Watermatras op een boxspring

Een watermatras op een boxspring leggen wordt afgeraden. Een watermatras heeft namelijk een stevige en vlakke bodemplaat nodig. Dit kan een boxspring niet bieden, waardoor het ongeschikt is als bodem voor een watermatras. Het is daarom ook niet verstandig om andere bedbodems te gebruiken voor uw watermatras. Voor de beste ondersteuning kunt u beter een compleet waterbed of een complete boxspring aanschaffen.

Vragen over boxsprings of waterbedden

Als u vragen heeft over de voor- en nadelen van boxsprings en waterbedden, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door u de gewenste informatie te geven en te ondersteunen bij de keuze tussen deze bedden. Het is goed om te weten dat wij bij aanschaf van een boxspring of waterbed deze gratis bij u thuisbezorgen en monteren, waar u dat maar wilt!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken