boxspring 180x210
golf

Aanbod boxsprings:

sort icon

De uitvoering van uw boxspring van 180 x 210 cm 

Boxsprings staan erom bekend veel comfort te bieden. Onze collectie boxsprings hebben wij uitgezocht op kwaliteit, zodat u er lang plezier aan kunt beleven, wat aan het comfort natuurlijk geen afbreuk doet. U heeft zelf ook de mogelijkheid om te kiezen uit dat comfort. Bijvoorbeeld bij de keuze voor de topmatras, hierin heeft een aantal keuzes, zodat u het comfort type kiest wat u prettig vindt en creëert u daarmee de meest prettige boxspring voor u. 

Natuurlijk moet uw ideale boxspring naast een goed comfort er ook aantrekkelijk uitzien. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende type boxsprings met elk zijn eigen soort hoofdbord. Tussen de opties kunt u de verschillende mogelijkheden aan bekleding vinden. Vaak zijn dit verschillende stofsoort in diverse kleuren en mogelijkheden voor (kunst)leer. Voor de juiste basis kiest u zelf de juiste type poten, met vaak verschillende hoogtes.  

Boxspring van 180 x 210 cm online bestellen

Als uw ideale boxspring van 180 x 210 cm bij u naar boven moet, hou er dan rekening mee dat als wij deze komen monteren deze boxspring door het trappengat past. Uiteraard hoeft de boxspring niet in zijn geheel naar boven.

De verschillende elementen worden per stuk naar boven gebracht en dan is voor de maat 180 x 210 cm het hoofdbord vaak het grootste onderdeel. Het is dus verstandig om te weten dat deze afmeting door het trappengat past. Heeft u hier vragen over, of bent u hier niet helemaal zeker van neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te kunnen beantwoorden. 

De levering van uw boxspring van 180 x 210

De actuele levertijd kunt u bij iedere boxspring vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alvast alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. Wil u precies weten welke modellen sneller leverbaar zijn in de afmeting van 180 x 210 cm? Neem dan gerust contact met ons op om daarachter te komen!

Als u uw bestelling heeft geplaatst, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de levertijd. Zodra wij weten wanneer wij uw boxspring kunnen uitleveren nemen we dan ook contact met u op om een afspraak te maken voor de levering en montage, die bij ons beiden kosteloos zijn!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.