Boxspring 180x210

Een boxspring van 180 x 210 cm is geen standaard maat boxspring, maar wel een maat waar veel behoefte aan is. Aangezien we steeds langer worden, helpt de 210 cm tegen koude voeten! De 180 breedtemaat geeft u veel ruimte voor 2 personen of een gezin! 

De meeste boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings in ons assortiment kunnen in de maat 180 x 210 cm besteld worden. U kunt voor deze mogelijkheid kiezen bij de opties die staan vermeldt bij de verschillende type boxsprings. 

Gratis montage van uw 180 x 210 cm boxspring

Wij zorgen ervoor dat uw boxspring van 180 x 210 netjes afgesteld bij u thuis komt te staan. Zo weten wij zeker dat u er lange tijd plezier van kunt beleven. Daarnaast ontnemen wij u graag gedoe en zorgen hierover, want onze service stopt niet na uw bestelling. 

Als uw ideale boxspring van 180 x 210 cm bij u naar boven moet, hou er dan rekening mee dat als wij deze komen monteren deze boxspring door het trappengat past. Uiteraard hoeft de boxspring niet in zijn geheel naar boven. De verschillende elementen worden per stuk naar boven gebracht en dan is voor de maat 180 x 210 cm het hoofdbord vaak het grootste onderdeel. Het is dus verstandig om te weten dat deze afmeting door het trappengat past. Heeft u hier vragen over, of bent u hier niet helemaal zeker van neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te kunnen beantwoorden. 

Aanbod boxsprings:

De uitvoering van uw boxspring van 180 x 210 cm 

Boxsprings staan erom bekend veel comfort te bieden. Onze collectie boxsprings hebben wij uitgezocht op kwaliteit, zodat u er lang plezier aan kunt beleven, wat aan het comfort natuurlijk geen afbreuk doet. U heeft zelf ook de mogelijkheid om te kiezen uit dat comfort. Bijvoorbeeld bij de keuze voor de topmatras, hierin heeft een aantal keuzes, zodat u het comfort type kiest wat u prettig vindt en creëert u daarmee de meest prettige boxspring voor u. 

Natuurlijk moet uw ideale boxspring naast een goed comfort er ook aantrekkelijk uitzien. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende type boxsprings met elk zijn eigen soort hoofdbord. Tussen de opties kunt u de verschillende mogelijkheden aan bekleding vinden. Vaak zijn dit verschillende stofsoort in diverse kleuren en mogelijkheden voor (kunst)leer. Voor de juiste basis kiest u zelf de juiste type poten, met vaak verschillende hoogtes.  

De levering van uw boxspring van 180 x 210

De actuele levertijd kunt u bij iedere boxspring vinden onder de groene bestelknop. Bekijk hier alvast alle informatie over de levertijden, zodat u weet wat u kunt verwachten. Wil u precies weten welke modellen sneller leverbaar zijn in de afmeting van 180 x 210 cm? Neem dan gerust contact met ons op om daarachter te komen!

Als u uw bestelling heeft geplaatst, dan houden wij u uiteraard op de hoogte over de levertijd. Zodra wij weten wanneer wij uw boxspring kunnen uitleveren nemen we dan ook contact met u op om een afspraak te maken voor de levering en montage, die bij ons beiden kosteloos zijn!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.

Reviews:

Vandaag werd bij mij een boxspring geleverd. Helaas paste het stootbord niet door het trapgat. Maar met wat kunst- en vliegwerk bood het raam uitkomst. Mijn complimenten voor de geweldige service heren bezorgers. Klasse!

Reactie Slaapkamerweb.nl:
Normaal gezien brengen wij echt alleen maar producten via het trappengat naar boven. Dus deze service was voor u een hoge uitzondering omdat dit veilig werd geacht door de collega's ter plaatse. Wel erg fijn dat onze collega's u daar zo mee hebben kunnen helpen.

Joost uit Heerhugowaard

Ik ben zeer tevreden met mijn 3 kasten en boxspring zeer vakundige medewerkers, en perfecte service wat zij beloven maken zij ook waar.

Hans uit Rotterdam

Vanmorgen is er een boxspring en kledingkast geplaatst. Het is prachtig,ben er heel erg blij mee. Ik zal Slaapkamer Web zeker aanbevelen.

Wil uit Beverwijk
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken