boxspring met matras
golf

Aanbod boxsprings met matras: 

sort icon

De juiste boxspring met matras in de uitvoering van uw voorkeur

Voor de uitvoering kiest u bij de opties een type poot die een mooie basis geeft, daarnaast heeft u de keuze voor diverse stof- of (kunst)leer soorten in verschillende kleuren. Iedere boxspring heeft zijn eigen type hoofdbord, wij hebben veel verschillende soorten met elk een eigen hoofdbord. 

Qua afmetingen lopen de mogelijkheden uiteen van 120 tot 200 cm in de breedte en bij de lengtematen variëren de afmetingen van 200, 210 en 220 cm. Ook kunt u naast de vlakke boxsprings ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring voor extra comfort. 

Stel uw boxspring met matras zelf samen!

Als we het over een boxspring hebben, dan gaat het eigenlijk om een bodem, maar vaak zien mensen de ‘boxspring’ als geheel met matrassen en een hoofdbord. Dit bieden wij dan ook vaak aan in onze online slaapkamer winkel. Hierbij heeft u bij de verschillende onderdelen keuze in welk comfort en uitvoering deze moet hebben, voor een compleet geheel die voldoet aan uw wensen. Bedenk wel dat een boxspring bodem dan ook anders is dan een lattenbodem. De boxspring als geheel is meestal voorzien van van 2 boxspring boxen met daarop 2 matrassen en 1 topmatras (als 2-persoons boxspring). Bij deze matrassen heeft u keuze in hardheid en comfort, zodat bijvoorbeeld uw partner een harder of zachter matras kan kiezen dan u. Over het comfort van de topmatras moet het samen wel eens worden want deze bestaat uit 1 geheel. 

De opties met de mogelijkheden wijzen zich eigenlijk vanzelf als u uw boxspring bij ons besteld. Zowel voor het comfort als de uitstraling, mist u toch nog een element of heeft u nog een vraag neem dan gerust contact met ons op. 

Vergeet bij het online bestellen van de boxspring het beddengoed niet! Het is fijn om bij de levering van uw boxspring naar wens ook hoeslakens voor topmatrassen in huis te hebben die goed passen en met de kwaliteit die wij in huis hebben een tijd meegaan!

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Uw boxspring is naar onze maatstaven pas compleet, als u er heerlijk in kunt slapen. Daarom nemen wij de zorg voor de levering en montage voor onze rekening en bezorgen en monteren wij uw complete boxspring gratis. Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen vervolgens alle verpakkingsmaterialen netjes mee. 

Het is goed om voor het bestellen rekening te houden met dat, als de boxspring bij u via het trapgat naar boven moet, dit ook moet passen. De boxspring zal namelijk per onderdeel bij u naar boven worden en met name het hoofdbord, met vaak de grootste afmetingen, kan voor problemen zorgen. Heeft u hier vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxsprings, kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring uit te proberen.